Η Γραβιέρα Νάξου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κατακτά το Βερολίνο (video)

Newsroom
24/03/2024 14:14
 
 
 

 

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., προϊόν της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, κατακτά το Βερολίνο, στηρίζοντας ενεργά το 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου που διεξάγεται στον ιστορικό κινηματογράφο Babylon από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ έχουν την ευκαιρία να γευτούν το διάσημο προϊόν της ναξιώτικης τυροκομίας μέσω γευσιγνωσίας, ενώ η Ένωση σχεδιάζει να ενημερώσει Γερμανούς δημοσιογράφους και να συζητήσει πιθανές συνεργασίες με επιχειρηματίες.

Τρεις ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές αναφέρθηκαν στη συμμετοχή της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. στο Φεστιβάλ, με ζωντανές συνδέσεις από το Βερολίνο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Καπούνης, επισήμανε σε συνέντευξή του στο Mega ότι η Γραβιέρα Νάξου είναι ήδη γνωστή στους Γερμανούς λόγω της εξαγωγής της στη χώρα εδώ και χρόνια.

Επιπλέον, η εκπομπή της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6» έκανε ζωντανή σύνδεση με το Βερολίνο, όπου η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, Σοφία Σταυριανίδου, εξέφρασε τη χαρά της για την αυξανόμενη προσέλευση κοινού και τη συμμετοχή της Ένωσης.

Η εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 παρουσίασε επίσης λεπτομέρειες για την παρουσία της Γραβιέρας Νάξου στο Φεστιβάλ ενώ ο παρουσιαστής Χρήστος Νέζος, αναφέρθηκε στην επιτυχία της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. και στην προτίμηση που της έχει δείξει η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 117 times, 1 visits today)

4 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*