Νάξος: Σε αύξηση των δημοτικών τελών προσανατολίζεται η δημοτική αρχή

Newsroom
04/04/2024 00:50
 
 
 

 

Στην αύξηση των δημοτικών τελών θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Tην είδηση επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βαγγέλης Κατσαράς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Aegean voice 107,5.

Όπως είπε, τα δημοτικά τέλη εδώ και πολλά χρόνια παραμένουν σταθερά, τη στιγμή που όλα ακριβαίνουν και ως εκ τούτου ο Δήμος θα προχωρήσει στον «εξορθολογισμό των τελών» με αυξήσεις. Το ύψος των δημοτικών τελών θα ανακοινωθεί όταν θα έρθει για συζήτηση στην Δημοτική Επιτροπή και αργότερα στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα του προϋπολογισμού.

Ο κ. Κατσαράς πρόσθεσε ότι τα χρέη των δημοτών προς τον Δήμο αγγίζουν τα 4,5 εκατ. ευρώ και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το τελευταίο διάστημα καταβάλει προσπάθεια ώστε να εισπράξει όσο περισσότερα χρήματα από αυτά μπορεί. «Υπάλληλος του Δήμου ενημερώνει τηλεφωνικά για το υπόλοιπο των χρεών των δημοτών προς το δήμο και ήδη υπάρχει ανταπόκριση από αυτούς» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ο προϋπολογισμός και τα δημοτικά τέλη θα συζητηθούν στην Δημοτική Επιτροπή την προσεχή Τρίτη και αφού εγκριθούν από το Παρατηρητήριο, θα έρθουν για συζήτηση και ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 481 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*