Δημήτρης Κορρές: «Πολλά και μεγάλα τα προβλήματα της Κορωνίδας»

dimitris korres
admin
20/02/2017 09:57
 
 
 

Σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών δημιουργεί το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης της Κωμιακής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Κορρές.
Διαρροές νερού ή διακοπές στην ύδρευση είναι μερικά από αυτά, σύμφωνα με τον κ. Κορρέ, μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, κάνοντας επίσης γνωστό ότι ένα ποσοστό των σωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης είναι από αμίαντο (180μ. στην Κωμιακή και περίπου 130μ. στον Απόλλωνα). Ωστόσο, όπως είπε, δεν προβλέπεται αντικατάσταση τους από τον δήμο, καθώς δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρηματικά κονδύλια.
«Έπρεπε εδώ και χρόνια να υπάρξει μέριμνα κατάργησης τους (σ.σ. των αμιαντοσωλήνων)» επισήμανε σχετικά ο κ. Κορρές, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια ότι η δημοτική αρχή δεν κατανέμει ορθά τα χρήματα που έχει στη διάθεση της, προκειμένου να προγραμματίζει την υλοποίηση έργων υποδομής, να δίνει λύσεις σε προβλήματα και εν τέλει να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κωμιακής δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στο οδικό δίκτυο και την (επιτακτική) ανάγκη καθαρισμού των φρεατίων και των χαντακιών, καθώς τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα οδηγών, αλλά και πεζών, ενώ μίλησε και για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα αντιπροσωπεία της Τοπικής Κοινότητας και φορέων της Κορωνίδας με τον κ. Πολυκρέτη (αντιδήμαρχο, αρμόδιο για την ύδρευση) και τον κ. Σιδερή (χωρικό αντιδήμαρχο Δρυμαλίας). «Θέλαμε να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις και δεσμεύσεις» σημείωσε ο κ. Κορρές, ο οποίος δήλωσε ότι το ζήτημα της θέρμανσης του ιατρείου και της τοπικής κοινότητας αντιμετωπίστηκε καθυστερημένα με την προμήθεια 300 λίτρων πετρελαίου.
«Είναι τι προτεραιότητες βάζει η δημοτική αρχή και πώς κινείται για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες» τόνισε ο κ. Κορρές, κατηγορώντας την ότι δεν δείχνει μέριμνα για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαφόρων ζητημάτων. «Μόνος δρόμος για τη λύση των προβλημάτων είναι η ενότητα και ο κοινός αγώνας. Οι σωτήρες έχουν δοκιμαστεί και έχουν “ναυαγήσει”. Ο κόσμος να αντιδράσει μαζικά και ανυποχώρητα και να διεκδικήσουμε αυτά που πραγματικά μας ανήκουν» κατέληξε ο κ. Κορρές.

(Visited 111 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*