Η Νάξος στις σελίδες του Marie Claire Greece μετά από πρωτοβουλία της Μαρίας Πολυκρέτη

Newsroom
28/04/2024 02:55
 
 
 

 

Το καταξιωμένο περιοδικό Marie Claire Greece αποδεχόμενο την πρόσκληση της Μαρίας Πολυκρέτη και του Γιάννη Μαργαρίτη θα φιλοξενήσει την Νάξο ως τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό στις σελίδες του.

«Είμαστε υπερήφανοι που η Νάξος επιλέχθηκε για αυτήν τη φωτογράφιση και χαρούμενοι που οι προσπάθειες μας για προβολή του νησιού μας αποφέρουν καρπούς. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την προβολή της Νάξου ως ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας απευθυνόμενοι όσο το δυνατόν σε κοινό με ποιοτικά χαρακτηριστικά» δηλώνει η επιχειρηματίας τουρισμού Μαρία Πολυκρέτη που ευχαριστεί την ομάδα του Marie Claire Greece για την εμπιστοσύνη τους.

«Ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα στα επόμενα τεύχη του περιοδικού» δηλώνει επίσης η κ. Πολυκρέτη.

Το δημοφιλές περιοδικό στο αρχικό του πλάνο είχε να επισκεφτεί την Ρόδο, όμως χάρη στις επίμονες προσπάθειες της κ. Πολυκρέτη ήρθε στη Νάξο όπου παρέμεινε για πέντε ημέρες για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Στο νησί θα υπάρχει αφιέρωμα σε δύο τεύχη με εκπληκτικές φωτογραφίες που εκτός από τα μοντέλα θα αναδεικνύουν τις ομορφιές και τις εκπληκτικές παραλίες του. Στην ομάδα του περιοδικού που επισκέφτηκε τη Νάξο μεταξύ άλλων ήταν δύο μοντέλα και δύο κορυφαίοι φωτογράφοι, καθώς και η Ελίνα Συραγκέως που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της φωτογράφισης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαρία Πολυκρέτη και ο Γιάννης Μαργαρίτης πριν από δύο χρόνια φιλοξένησαν στο νησί την Ελληνική Vogue που ήρθε στη Νάξο μετά από δική τους πρόσκληση όπως άλλωστε και ο σχεδιαστής Peter Dundas που είχε φωτογραφίσει την κολεξιόν του στη Νάξο.

Όπως ανέφερε στο naxostimes.gr η κ. Μαρία Πολυκρέτη στις 20 Μαΐου πρόκειται να συναντηθεί με ανθρώπους του Net-a-Porter group (δραστηριοποιούνται στην μόδα και έχουν συνεργασία με influencers και δημοσιογράφους κορυφαίων παγκόσμιων περιοδικών) στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν την πιθανότητα διοργάνωσης ενός event στη Νάξο, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το νησί.

Παράλληλα, όπως μας είπε, έχουν γίνει συζητήσεις με το Maison Valentino του οποίου ήταν και προσκεκλημένη στο Παρίσι, επίσης για την φιλοξενία ενός event στη Νάξο.

Σημειώνουμε ότι οι πλατφόρμες αυτές έχουν τεράστιο κοινό και κοινό με αγοραστική δύναμη και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

«Με αυτές τις κινήσεις και συνεργασίες, η Νάξος απευθύνεται με αξιώσεις σε ένα ευρύ κοινό με ποιοτικά χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας την ως έναν από τους ομορφότερους και πιο ελκυστικούς προορισμούς στην Ελλάδα» δηλώνει η Μαρία Πολυκρέτη.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.736 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*