Μάρκος Μαργαρίτης (πρόεδρος ΟΝΑΣ): «Είμαστε δίπλα στη Νάξο και τους Ναξιώτες»

onas margaritis
admin
21/02/2017 09:54
 
 
 

Προβολή και συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων της Νάξου, αλλά και αναζήτηση λύσεων για προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί είναι δύο από τους βασικούς στόχους της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ), όπως τους διατύπωσε ο πρόεδρος της Μάρκος Μαργαρίτης στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.
Ο κ. Μαργαρίτης αναφέρθηκε στην πρόσφατη βράβευση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου, στην οποία παρέστησαν πολλοί και εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι όλων των συλλόγων που απαρτίζουν την Ομοσπονδία και πλήθος κόσμου. Το Δ.Σ. της ΟΝΑΣ τίμησε την ΕΑΣ για το έργο που έχει επιτελέσει διαχρονικά, όσον αφορά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα του νησιού, αλλά και για τη συμβολή της στην ενίσχυση του τουριστικού τομέα και την ανάδειξη ηθικών αξιών και συμπεριφορών. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Καπούνης.
Μιλώντας στην Πόπη Αλιμπέρτη, ο πρόεδρος της ΟΝΑΣ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συσπείρωση και την δραστηριοποίηση των ναξιακών συλλόγων της Αθήνας, ενώ τόνισε ότι η Ομοσπονδία επιδιώκει την επαφή με τις Τοπικές Κοινότητες της Νάξου, έτσι ώστε να γνωρίζει «από πρώτο χέρι» τα προβλήματα του νησιού.
«Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους Ναξιώτες […] Η ΟΝΑΣ στηρίζει πάντα τη Νάξο και τους Ναξιώτες σε όλα τα προβλήματα και τα ζητήματα που έχουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία θα προκαλέσει συνάντηση με τους βουλευτές του νομού και φορείς της Νάξου, με θέμα τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζει το λιμάνι του Απόλλωνα, καθώς και άλλα καίρια ζητήματα που απασχολούν το νησί.
Στα σκαριά είναι και η διοργάνωση έκθεσης ζωγραφικής στον δήμο Γαλατσίου με έργα Ναξιωτών ζωγράφων, η οποία έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Μαρτίου (27-31/03), όπως επίσης και η πραγματοποίηση μιας ημερίδα για την νεανική επιχειρηματικότητα μέσα στον Απρίλιο στην Αθήνα. Παρόμοιο θα είναι και το θέμα του συνεδρίου που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Νάξο.

(Visited 246 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*