Σκορδιαλός προς Μαργαρίτη για το ΚΕΓΕ: Μου κάνετε πόλεμο αλλά εγώ συνεχίζω τον αγώνα μου

syneleysi sagri 4
admin
01/03/2017 23:12
 
 
 

Ανοιχτή επιστολή προς το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για το θέμα του ΚΕΓΕ στο Σαγκρί, δημοσιοποίησε ο πρόεδρος Σαγκρίου και μέλος της επιτροπής αγώνα για το ΚΕΓΕ Στέλιος Σκορδιαλός. 

Ο κ. Σκορδιαλός με αφορμή την κριτική που του ασκήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, σημειώνει ότι η δημοτική αρχή είναι αυτή που θα έπρεπε να προχωρήσει το έργο, χωρίς όμως να κάνει τίποτα… και αναρωτιέται “ποιους σκοπούς εξυπηρετεί”.

Σε ότι αφορά την κριτική που του ασκήθηκε από τον αντιδήμαρχο Αργύρη Ανευλαβή για την επίσκεψη του στον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης αναφέρει ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή για την πρωτοβουλία αυτής της κίνησης και υπογραμμίζει ότι “θα συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι την τελική ευόδωση του σκοπού για την δημιουργία του ΚΕΓΕ στην περιοχή Κακνάδο στο Σαγκρί Νάξου”.

Τέλος ο κ. Σκορδιαλός, καλεί το δημοτικό συμβούλιο σε κοινό αγώνα για να δημιουργηθεί αυτό το σημαντικό έργο στο νησί. 

Η πλήρης επιστολή του κ. Στέλιου Σκορδιαλού στον Μανόλη Μαργαρίτη:

Κύριε Δήμαρχε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού την Τρίτη 28/2/2017 όταν έγινε αναφορά στο ΚΕΓΕ αφήσατε αιχμές ότι πίσω από κάθε ενεργεία για το ΚΕΓΕ είμαι εγώ.
Σας πληροφορώ ότι αν ήταν στο χέρι μου θα ήταν ήδη τελειωμένο προ πολλού μάλιστα, διότι είναι έργο υποδομής και μεγάλης πνοής όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για όλη την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και επομένως είναι απορίας άξιο πως εσείς ο οποίος ως εκ του νόμου, εκ καθήκοντος και εκ της ιδιότητας σας ως θεματοφύλακας των συμφερόντων του Δήμου αδυνατείτε να το κατανοήσετε. Όπερ εμβάλει σε εύλογα ερωτήματα κάθε λογικά σκεπτόμενο πολίτη τι πραγματικούς σκοπούς εξυπηρετεί η μέχρι τούδε στάση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αρχής για να αποφύγω τη λέξη “απραξία ενεργειών” εκ μέρους του Δήμου.
Επίσης κατά την ίδια συνεδρίαση ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δ. Λιανός με ετΙμησε με κοσμητικές φράσεις των δήθεν εμμονών μου για τη δημιουργία του αυτονόητου, δηλαδή και με απλά λόγια ότι οι εμμονές μου είναι να γίνει το ΚΕΓΕ στη Νάξο.

Αντιπαρέρχομαι κάθε σχολιασμού επ’ αυτού και επαφίεμαι στην κρίση των δημοτών μας.
Επίσης την επόμενη ημέρα ο έτερος των κυρίων Αντιδημάρχων επί των οικονομικών κ. Α. Ανευλαβής κατά την συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Μεσόγειος στο Κόκκινο” μου απηύθυνε φιλόφρονα λόγο ότι δήθεν με μια επιτροπή αγώνα επισκέφτηκα τον αρμόδιο υπουργό για την προώθηση του φλέγοντος αυτού ζητήματος για τον τόπο μας.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την πρωτοβουλία της κινήσεως αυτής και υπόσχομαι να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι την τελική ευόδωση του σκοπού για την Δημιουργία του ΚΕΓΕ στην περιοχή Κακνάδο στο Σαγκρί Νάξου.
Το αληθές είναι ότι ο κ. Δήμαρχος αν και προσκεκλημένος να συμμετάσχει δεν το έπραξε για δικούς του και επομένως του αξίζει κάθε έπαινος από τον Ναξιακό λαό και όχι μόνο για την αποχή του αυτή. Θα αποφύγω να του ευχηθώ και στα χειροτέρα! Αρκούν όσα έχει ή μάλλον δεν έχει πράξει.
Όμως θα ήθελα να είμαι ειλικρινής και προς όλους και για όλα, ως εκ τούτου για μια ακόμα φορά πάρα την πικρία μου για την άδικη και αβάσιμη συμπεριφορά στο πρόσωπο μου της δημοτικής αρχής απευθύνομαι στο κ. Δήμαρχο και σε όλο το δημοτικό συμβούλιο και τους καλώ να συστοιχηθούμε στην κοινή προσπάθεια ο καθείς εφ ω ετάχθη για την επιτυχία της εργώδους προσπάθειας για την ευόδωση της δημιουργίας του κυττάρου της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων της περιοχής μας σε σύγχρονες σπουδές γεωργοκτηνοτροφίας και αλιείας με την επισήμανση ότι πέρα των ονομαστών σχολών του παρελθόντος στη Νήσο μας δεν έχομε να επιδείξομε τίποτα άλλο από την προσπάθεια δημιουργίας της συγκεκριμένης Σχολής Γεωργικής Κατάρτισης.
Βεβαίως με απερίγραπτη λύπη διαπιστώνεται ο πόλεμος εναντίον μου για την επιτυχία του σκοπού.
Τελειώνοντας για μια ακόμη φορά θα ήθελα να συγχαρώ τους αρνητές της προσπάθειας του κάθε καλού του τόπου μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται…

Σκορδιαλος Στελιος
Μέλος επιτροπής Αγώνα

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*