Ποιος θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος οικονομικών στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

pios
admin
02/03/2017 13:45
 
 
 

Αλλαγή σκυτάλης θα γίνει στη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αφού από μέρα σε μέρα εγκαταλείπει τη θέση ο επί 6 χρόνια επικεφαλής των οικονομικών του δήμου Αργύρης Ανευλαβής… 

Σε πρόσφατη δήλωση του στο naxostimes.gr ο κ. Ανευλαβής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί αποχώρησης του από τη θέση του αντιδημάρχου και εξήγησε ότι αυτή η απόφαση του δεν οφείλεται σε κόπωση ή στην αίσθηση ότι «κάνει αγγαρεία», αλλά στο ότι επιθυμεί να δημιουργήσει τις δυνατότητες και στους νεότερους να ασκήσουν πολιτική.
Άλλωστε, όπως είπε, δεν πρόκειται να αποσυρθεί στο σπίτι του, αλλά αντίθετα θα εξακολουθήσει να είναι παρών σε όλα τα οικονομικά θέματα και δεκάδες άλλα ζητήματα, με το να συμβουλεύει και να δίνει «τα φώτα του» στον νέο αντιδήμαρχο Οικονομικών. 

Ποιος θα είναι αυτός;

vathrakokoilis nikos 2 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βαθρακοκοίλης
Κατά πάσα πιθανότητα ο ορισμός του, θα γίνει από το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, κατά την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Κυριακή το πρωί. 

 

(Visited 67 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*