Νάξος: Κλείσιμο και αμφιδρόμηση τμήματος παραλιακής οδού στη Χώρα

Newsroom
20/05/2024 12:21
 
 
 

 

Κλειστή θα παραμείνει η παραλιακή οδός της Χώρας Νάξου από την πλατεία του ΚΤΕΛ μέχρι και την είσοδο της μικρής προβλήτας, μόνο το πρωί και για όσο διαρκούν οι εργασίες, λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών στο κρηπίδωμα έναντι της Μυρτιδιώτισσας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου έχει ως εξής:
Λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών κρηπιδώματος έναντι Μυρτιδιώτισσας λιμένα Νάξου και για την προστασία των χρηστών της παραλιακής οδού από επικείμενο κίνδυνο ατυχήματος, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της παραλιακής οδού έμπροσθεν του σημείου που εκτελούνται τα έργα, ήτοι από την πλατεία Κ.Τ.Ε.Λ. έως την είσοδο της μικρής προβλήτας, μόνο κατά τις πρωϊνές ώρες και για όσο διαρκούν οι εργασίες.

Αντίστοιχα, αμφιδρομείται, μόνο κατά τις πρωϊνές ώρες και για όσο διαρκούν οι εργασίες, το υπόλοιπο τμήμα της παραλιακής οδού, ήτοι το τμήμα από την είσοδο στην παραλιακή οδό έως την μικρή προβλήτα. Ειδικότερα:
-Η πρόσβαση προς το λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της περιφερειακής οδού.
-Η πρόσβαση προς την μικρή προβλήτα, για όσους προορίζονται στο Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΞ. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», είτε για τους χρήστες του τουριστικού-αλιευτικού καταφυγίου, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή οδό, η οποία θα είναι διπλής κατεύθυνσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και φρονούμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.528 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*