Επίσκεψη στη Νάξο των στελεχών ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου και Θανάση Πετρόπουλου

Newsroom
23/05/2024 21:44
 
 
 

 

Τη Νάξο θα επισκεφτούν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος και ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Πετρόπουλος. Τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα αφιχθούν στο νησί το Σάββατο το μεσημέρι και έχουν προγραμματίσει σειρά συναντήσεων και επισκέψεων μέχρι την Κυριακή το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:30 οι κ.κ. Μάντζος και Πετρόπουλος θα επισκεφτούν τα γραφεία της ΕΑΣ Νάξου και θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο και το Δ.Σ.

Στις 18:00 της ίδιας μέρας θα περιοδεύσουν στο Φιλώτι και θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με την Κτηνοτροφική Ένωση Φιλωτίου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τον Κινίδαρο και θα επιστρέψουν στη Χώρα Νάξου.

Την Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, το πρωί, επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα, στο φράγμα Τσικαλαριού, στις Τρίποδες και στο Γλινάδο. Το μεσημέρι βόλτα στα μαγαζιά της αγοράς Νάξου και αμέσως μετά συνάντηση με την Τοπική Οργάνωση, στελέχη και υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 160 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*