Χώρα-Νάξος: Άνοιγμα και μονοδρόμηση τμήματος της παραλίας μέχρι τη Δευτέρα

Newsroom.
25/05/2024 16:58
 
 
 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμεναρχείο Νάξου, ανοίγει σε κυκλοφορία μέχρι το πρωί της Δευτέρας 27η Μαΐου το τμήμα της παραλιακής οδού έμπροσθεν του σημείου που εκτελούνται τα έργα, ήτοι από την πλατεία Κ.Τ.Ε.Λ. έως την είσοδο της μικρής προβλήτας και μονοδρομείται το υπόλοιπο τμήμα της παραλιακής οδού, ήτοι το τμήμα από την είσοδο στην παραλιακή οδό έως την μικρή προβλήτα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου έχει ως εξής:

Λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών κρηπιδώματος έναντι Μυρτιδιώτισσας λιμένα Νάξου και για την προστασία των χρηστών της παραλιακής οδού από επικείμενο κίνδυνο ατυχήματος, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δίνεται στην κυκλοφορία μέχρι το πρωί της Δευτέρας 27η Μαΐου το τμήμα της παραλιακής οδού έμπροσθεν του σημείου που εκτελούνται τα έργα, ήτοι από την πλατεία Κ.Τ.Ε.Λ. έως την είσοδο της μικρής προβλήτας.

Αντίστοιχα, μονοδρομείται, για αντίστοιχο χρονικό διάστημα με το προαναφερθέν, το υπόλοιπο τμήμα της παραλιακής οδού, ήτοι το τμήμα από την είσοδο στην παραλιακή οδό έως την μικρή προβλήτα.

Ειδικότερα:
Η πρόσβαση προς το λιμάνι θα πραγματοποιείται είτε μέσω της περιφερειακής οδού είτε μέσω της οδού Παπαβασιλείου.
Η πρόσβαση προς την μικρή προβλήτα, για όσους προορίζονται στο Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΞ. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», είτε για τους χρήστες του τουριστικού-αλιευτικού καταφυγίου, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την είσοδο της παραλιακής οδού από την πλευρά της οδού Παπαβασιλείου, η οποία επανέρχεται σε μόνης κατεύθυνσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και φρονούμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 846 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*