Χώρα-Νάξος: Κλείσιμο και αμφιδρόμηση τμήματος της παραλιακής οδού την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Newsroom.
30/05/2024 09:18
 
 
 

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Χώρας Νάξου λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών στο κρηπίδωμα απέναντι στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα

Κλειστή θα παραμείνει η παραλιακή οδός της Χώρας Νάξου από την πλατεία του ΚΤΕΛ μέχρι και την είσοδο της μικρής προβλήτας, από τις 08:30 μόνο το πρωί σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 μέχρι το πέρας των εργασιών της ίδιας ημέρας, λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών στο κρηπίδωμα έναντι της Μυρτιδιώτισσας. Αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Νάξου, αμφιδρομείται, για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες, το υπόλοιπο τμήμα της παραλιακής οδού, δηλαδή το τμήμα από την είσοδο στην παραλιακή οδό έως την μικρή προβλήτα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου έχει ως εξής:

Λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών κρηπιδώματος έναντι Μυρτιδιώτισσας λιμένα Νάξου και για την προστασία των χρηστών της παραλιακής οδού από επικείμενο κίνδυνο ατυχήματος, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα παραμείνει κλειστό από της 08:30 μόνο το πρωί σήμερα 30 Μαΐου 2024 μέχρι το πέρας των εργασιών της ίδιας ημέρας το τμήμα της παραλιακής οδού έμπροσθεν του σημείου που εκτελούνται τα έργα, ήτοι από την πλατεία Κ.Τ.Ε.Λ. έως την είσοδο της μικρής προβλήτας, για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες.

Αντίστοιχα, αμφιδρομείται, για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες, το υπόλοιπο τμήμα της παραλιακής οδού, ήτοι το τμήμα από την είσοδο στην παραλιακή οδό έως την μικρή προβλήτα.

Ειδικότερα:
-Η πρόσβαση προς το λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της περιφερειακής οδού.
-Η πρόσβαση προς την μικρή προβλήτα, για όσους προορίζονται στο Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΞ. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», είτε για τους χρήστες του τουριστικού-αλιευτικού καταφυγίου, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή οδό, η οποία θα είναι διπλής κατεύθυνσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και φρονούμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 80 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*