ΚΚΕ: Περιοδεία της Κατερίνας Γεράκη στη Νάξο (πρόγραμμα)

Newsroom.
03/06/2024 00:40
 
 
 

Επισκέψεις και συναντήσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κατερίνας Γεράκη στη Νάξο

Το νησί της Νάξου θα επισκεφθεί, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κατερίνα Γεράκη. Η Κατερίνα Γεράκη είναι δικηγόρος, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ για τα Δικαιώματα των Μεταναστών – Προσφύγων και μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Δικαιοσύνη και τις Λαϊκές Ελευθερίες. Μέλος της επιτροπής του ΠΑΜΕ κατά των Πλειστηριασμών. Αντιπρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης και περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τρίτη 4/6 στις 10:00 θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Νάξου για να συζητήσει με τους υγειονομικούς για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δομές υγείας στο νησί.

Στη συνέχεια στις 11:00 θα μιλήσει με δημοτικούς υπαλλήλους στο χώρο του Δημαρχείου, ενώ στις 13:15 θα επισκεφτεί το Λιμενικό σώμα.

Στις 18:00 θα επισκεφτεί την πυροσβεστική υπηρεσία στο Χαλκί και στις 19:00 έχει συνάντηση με το ΔΣ της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου Νάξου να συζητήσουν για τα οξυμένα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής.

Στις 20:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη συγκέντρωση-συζήτηση των Κομματικών Οργανώσεων Νάξου του ΚΚΕ στο Φιλώτι στο καφενείο “Ο πλάτανος” με θέμα «Ευρωεκλογές 2024: Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για Πανευρωπαϊκή αντεπίθεση».

Την Τετάρτη 5/6, στις 10:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κρατικό Αερολιμένα Νάξου για να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους του αεροδρομίου και της Υ.Π.Α.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 145 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*