Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

pios
admin
22/03/2017 08:50
 
 
 

Αλλάζουν τα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αφού η θητεία του υπάρχοντος έχει περιορισμένο χρόνο σε σχέση με τα λοιπά Νομικά Πρόσωπα του δήμου (η θητεία των οποίων λήγει στις 30-09-2017), κάτι που είχε ζητήσει και είχε ψηφιστεί τον Οκτώβρη από το δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρός του, Γιάννης Τσολάκης.

Ο Γιάννης Τσολάκης ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη θέση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ από το ξεκίνημα της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, όμως ο ίδιος επέλεξε να εγκαταλείψει αυτή τη θέση, για να αφήσει χώρο και σε νέα πρόσωπα “για να αποκτούν εμπειρία”, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στο naxostimes.gr.

maroulis michalis 1 2 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, η ώρα των αλλαγών έφτασε και τη θέση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, θα αναλάβει πολύ σύντομα ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μαρούλης!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το νέο διοικητικό συμβούλιο του Nομικού Προσώπου θα εμπλουτιστεί και με άλλα νέα πρόσωπα, με τα οποία έχουν γίνει ήδη οι ανάλογες συζητήσεις.

Όσο για το Γιάννη Τσολάκη, όπως ο ίδιος δηλώνει στο naxostimes.gr βρίσκεται στη διάθεση του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη, για να βοηθήσει το δήμο μέσα από οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα ή θέση.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*