VIDEO: Ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα ο ΑΜΣ Φιλωτίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

menegaki ams
admin
24/03/2017 21:50
 
 
 

 

Στους ρυθμούς της Νάξου χόρεψε και τραγούδησε ολόκληρη η Ελλάδα την Παρασκευή το πρωί μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA… 

Το κέφι και τη ζωντάνια έδωσε ο ΑΜΣ Φιλωτίου και η Στελλίνα Κονιτοπούλου που βρέθηκαν ζωντανά στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” την παραμονή της 25ης Μαρτίου, φιλοξενούμενοι της Ελένης Μενεγάκη που για ακόμα μια φορά απέδειξε την αγάπη της για τη Νάξο.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έπαψε ούτε στιγμή να εκθειάζει το νησί και να εκφράζει την επιθυμία της να ξαναβρεθεί στη Νάξο, το νησί που έχει φιλοξενήσει δυο φορές την εκπομπή της και τις έχει αφήσει τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Το αφιέρωμα στη Νάξο ήταν διάρκειας 35 λεπτών (!) και περιελάμβανε ζωντανή μουσική με το συγκρότημα της Στελλίνας Κονιτοπούλου και παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του δραστήριου Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου.

Επίσης παρουσιάστηκαν τα τοπικά προϊόντα της Νάξου (τυριά, πατάτες, κίτρο κρασί, μέλι, αλόη, χυμουδιά κ.ά), ενώ ο πρόεδρος του Ναξιώτικου Συλλόγου Στέφανος Τσάφος προσκάλεσε την Ελένη να επισκεφτεί και πάλι το νησί αυτό το καλοκαίρι. 

“Την αγαπάμε πέρα του δέοντος τη Νάξο” δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας ότι “είναι το νησί που γιατρεύει τα πάντα”! 
Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να πει κι ένα τραγούδι μαζί με τη Στελλίνα …”στην Πάρο και τη Νάξο, τον αέρα μου θ’ αλλάξω)… 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: ΕΔΩ

{youtube}yjxNrtVuKyw{/youtube}

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*