Οριστικό: Δεν θα λειτουργήσει στη Νάξο το πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης παιδιών

Newsroom
01/07/2024 15:19
 
 
 

 

Δεν θα λειτουργήσει το πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στη Νάξο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr.

Το πρόγραμμα δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω παραιτήσεων εκπαιδευτικών που είχαν προσληφθεί για τις θέσεις αυτές.

Αρχικά, ο προγραμματισμός ήταν να λειτουργήσουν τμήματα στη Χώρα, στο Φιλώτι και στις Τρίποδες, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος για πρόσληψη εκπαιδευτικών, το σχέδιο τροποποιήθηκε για τη λειτουργία τριών τμημάτων στη Χώρα της Νάξου, το καθένα με περίπου 25 παιδιά. Ένα τμήμα θα ήταν για νήπια και δύο για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Μετά τις παραιτήσεις προσληφθέντων εκπαιδευτικών, κανένα τμήμα δεν θα λειτουργήσει, και οι γονείς δεν θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή φύλαξη των παιδιών τους.

Για την υλοποίηση του προγράμματος είχαν προσληφθεί τρεις εκπαιδευτικοί και δύο άτομα στον τομέα καθαριότητας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι και το 2023 το πρόγραμμα διαχειριζόταν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Φέτος, για πρώτη φορά, διαχειριστής του προγράμματος ήταν ο Δήμος Νάξου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Φλεριανός.

Η ανάκληση της απόφασης για πρόσληψης προσωπικού που εκδόθηκε σήμερα από το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 559 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*