Θέματα των σχολείων της Νάξου στο δημοτικό συμβούλιο

δημοτικό συμβούλιο
admin
27/03/2017 11:35
 
 
 

Σημαντικά θέματα που αφορούν τα σχολεία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πρόκειται να συζητηθούν μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 2:00 το μεσημέρι.

Πρόκειται για την έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου «Ανέγερση τμήματος 2ου Δημοτικού σχολείου Χώρας Νάξου και διαμόρφωση αύλειου χώρου» αλλά και για το έργο «Αντικατάσταση πλάκας ισόγειας πτέρυγας 1ου Γυμνασίου Νάξου” ζήτημα το οποίο ήταν ανάμεσα στα αιτήματα των μαθητών στην πρόσφατη κατάληψη του σχολείου τους. Επίσης σχετικά με τα σχολεία του δήμου, άλλο ένα θέμα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης και σχετίζεται με την κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί η παραχώρηση ακινήτου στο Χαλκί για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλωτίου, η απευθείας εκμίσθωση του σφαγείου Δρυμαλίας, αλλά και ο διορισμός μελών σε επιτροπές και η συγκρότηση αυτών…

Αναλυτικότερα η ημερήσια διάταξη:  

1. Έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Ανέγερση τμήματος 2ου Δημοτικού σχολείου Χώρας Νάξου και διαμόρφωση αύλειου χώρου».
2. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση πλάκας ισόγειας πτέρυγας 1ου Γυμνασίου Νάξου, σύμφωνα με τον νέο Νόμο 4412/2016 .
3. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κείμενο στην Τ.Κ. Χαλκείου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλωτίου Νάξου.
4. Διορισμός μελών Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μελών και συγκρότηση της.
5. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Διαμορφώσεις Κοινόχρηστων Χώρων Δ.Κ. Νάξου».
6. Λήψη απόφασης περί απευθείας εκμίσθωσης Δημοτικού Σφαγείου στη θέση Μύλος Δ.Ε. Δρυμαλίας.
7. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών:«Καθαριότητας και συγκέντρωσης απορριμμάτων» στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας-Ηρακλειάς- Κουφονησίων και Σχοινούσας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
8. Καθορισμός θέσεων και τιμών θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην περιφέρεια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για το έτος 2017.
9. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 17/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου όσον αφορά τις επιτροπές παραλαβής για τις Δημοτικές Ενότητες Δονούσας-Ηρακλειάς-Σχοινούσας και Κουφονησίων.
10. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Σχολικών Μονάδων Α/βμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
11. Λήψη απόφασης περί διαγραφής η μη προσαυξήσεων κ. Κωστοπούλου Ανθούλας.
12. Έγκριση έκθεσης πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2016.
13. Έγκριση κοπής – απομάκρυνσης δέντρου στην Δ.Κ. Νάξου.
14. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής.
15. Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Βιοαερίου Ηλεκτροπαραγωγής της Εταιρείας «ΧΑΤΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.».
16. Λήψη απόφασης για καθορισμό εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΔΛΤΝάξου για το οικονομικό έτος 2017.
17. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 26/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΛΤ Νάξου, η οποία αφορά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, του νομικού προσώπου.
18. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων σε επιτροπές και συγκρότηση αυτών.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*