«Πράσινο φως» για τη διακίνηση προϊόντων της Νάξου στην αθηναϊκή πασχαλινή αγορά

naxiotika proionta athina 4
admin
02/04/2017 22:07
 
 
 

Χωρίς προβλήματα θα γίνει η διακίνηση και πώληση αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων της Νάξου στην αγορά της πρωτεύουσας κατά την περίοδο του Πάσχα.
Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, από τον οποίο ζητήθηκε η χορήγηση προσωρινής άδειας για τη διακίνηση και πώληση ναξιακών προϊόντων από τους γεωκτηνοτρόφους και παραγωγούς του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Φιλωτίου στου Ψυρρή κατά την περίοδο του Πάσχα.

naxiotika proionta athina 2
Ας σημειωθεί ότι τον κ. Μαργαρίτη συνόδευαν οι βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Μανιός και Γιάννης Βρούτσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλης Κρασσάς, καθώς και ο πρόεδρος Αντώνης Τζιώτης και μέλη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.
Το αίτημα της ναξιακής αντιπροσωπείας έγινε δεκτό από τον κ. Καμίνη, ενώ ορίστηκε και νέα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Αθηναίων, προκειμένου να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα της διακίνησης των προϊόντων και για τα επόμενα χρόνια.

naxiotika proionta athina 1

naxiotika proionta athina 3
(φωτό τυριών: popaganda.gr)

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*