Υπεύθυνος για την ανακύκλωση ο Γιάννης Τσολάκης

tsolakis giannis 4
admin
04/04/2017 17:12
 
 
 

 

Εντεταλμένος σύμβουλος, υπεύθυνος για την ανακύκλωση στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ορίστηκε σήμερα ο Γιάννης Τσολάκης με απόφαση του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην απόφαση, ο Μανόλης Μαργαρίτης: 

Α) Ορίζει ως Εντεταλμένο Σύμβουλο χωρίς αμοιβή, τον Δημοτικό Σύμβουλο κο Ιωάννη Τσολάκη και του αναθέτει την εποπτεία και το συντονισμό της δράσης της ανακύκλωσης στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, με θητεία έως 31-08-2019.
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Εντεταλμένου Συμβούλου, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Β) Εξουσιοδοτεί τον ορισθέντα ως Εντεταλμένο Σύμβουλο χωρίς αμοιβή, Δημοτικό Σύμβουλο κο Ιωάννη Τσολάκη σύμφωνα με το άρθρο 38 του Ν. 3463/2006:

 Να υπογράφει έγγραφα των θεμάτων της αρμοδιότητάς του.
 Να θεωρεί το γνήσιο της υπογραφής.
 Να θεωρεί την ακρίβεια των φωτοαντιγράφων.

Έγγραφα της αρμοδιότητας του Εντεταλμένου Συμβούλου που χαράσσουν πολιτική του Δήμου ή δεσμεύουν οικονομικά το Δήμο προς οιονδήποτε, συντάσσονται σε σχέδιο από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο και φέρουν την τελική υπογραφή του Δημάρχου.

Από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στην ανακύκλωση

Ο Γιάννης Τσολάκης ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης για τη θέση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ από το ξεκίνημα της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, όμως ο ίδιος επέλεξε να εγκαταλείψει αυτή τη θέση, για να αφήσει χώρο και σε νέα πρόσωπα “για να αποκτούν εμπειρία”, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στο naxostimes.gr

Η πορεία του κ. Τσολάκη στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ σε γενικές γραμμές ήταν επιτυχημένη. Ο Γιάννης Τσολάκης εκτός από τα διοικητικά, ποτέ δεν αρνήθηκε την πάσης φύσεως εργασία, προκειμένου να προχωρήσουν θέματα του Νομικού Προσώπου. Τώρα, μέσα από τη νέα του θέση, αναλαμβάνει ένα “βαρύ φορτίο” του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αφού η δημοτική αρχή στον συγκεκριμένο τομέα (ανακύκλωση) βρίσκεται πολύ πίσω. 

Μετά τον ορισμό του ως υπεύθυνος ανακύκλωσης, στην πρώτη του δήλωση στο www.naxostimes.gr, ο κ. Τσολάκης αφού ευχαριστεί το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του δείχει, αναφέρει ότι η νέα του θέση είναι μια νέα πρόκληση για τον ίδιο και στόχος του είναι “να αλλαχθεί και να βελτιωθεί προς το καλύτερο η ποιότητα ζωής των κατοίκων και η εικόνα του δήμου στον τομέα αυτό”.

“Η ανακύκλωση θα γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια μέσα από συγκεκριμένο προγραμματισμό, οργάνωση και δράσεις που πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν από το δήμο” σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις “να γίνει συνείδηση στον κάθε πολίτη ξεχωριστά η αξία της ανακύκλωσης”. 

Σε ότι αφορά το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ νέος του πρόεδρος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει το naxostimes.gr, θα είναι ο κ. Μιχάλης Μαρούλης.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*