Έντονη αντίδραση του Φώτη Μαυρομάτη για την επιστολή του ιερέα του Σαγκρίου για το ΚΕΓΕ

mavromatis Fotis 2
admin
08/04/2017 19:17
 
 
 

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτη Μαυρομάτη στην επιστολή που δημοσιοποίησε ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Μαϊτός, την οποία ουδέποτε ο ίδιος έχει λάβει…

“Αυτά που αναφέρονται στην επιστολή, είναι ασύστολα ψεύδη. Κάποιοι χρησιμοποιούν τον ηλικιωμένο ιερέα για να δοξαστούν κρυπτόμενοι” δήλωσε ο κ. Μαυρομάτης στο naxostimes.gr σχολιάζοντας την επιστολή, για το περιεχόμενο της οποίας ενημερώθηκε από το σχετικό δημοσίευμα.

“O πατέρας Ιωάννης Μαϊτός θα έπρεπε να έχει ακούσει ο ίδιος τη συνέντευξη μου στο ραδιοφωνικό σταθμό “Μεσόγειος στο Κόκικινο”, ή να έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Όλα όσα αναφέρονται είναι ψευδή και παραπλανητικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα” σημείωσε ο κ. Μαυρομάτης. 

“Ξεκάθαρα, όπως όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει αποτυπωθεί σε τρεις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ομόφωνα έχει αποφασιστεί ότι το ΚΕΓΕ θα ανεγερθεί στη θέση “Κανκάδο” στο Σαγκρί. Μάλιστα, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου και προκειμένου να εξυπηρετηθεί το Υπουργείο και ο ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, έχουμε προτείνει, για τα όποια σεμινάρια γίνονται για την επιμόρφωση των αγροτών στη Νάξο, να παραχωρηθεί χώρος πρωτίστως στο Σαγκρί ή αλλιώς σε ένα από τα δημοτικά σχολεία Γαλήνης ή Γαλανάδου που δε λειτουργούν”. 

Ο Φώτης Μαυρομάτης εξέφρασε την απορία του, πώς ο ιερέας του Σαγκρίου αναφέρει τέτοια ψεύδη στην επιστολή του, η οποία μάλιστα δεν έχει φτάσει ποτέ στα χέρια του. 

“Απορώ πως ο Σεβασμιώτατος ηλικιωμένος ιερέας αναφέρει στην επιστολή -για την οποία έλαβα γνώση μέσα από το δημοσίευμα- τέτοιους χαρακτηρισμούς και ψεύδη… Όλα αυτά είναι παραπλανητικά και εξυπηρετούν σκοπιμότητες. Ο πατέρας Ιωάννης προτού προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, θα έπρεπε να έχει λάβει πλήρη γνώση της συνέντευξης μου στο συγκεκριμένο ρ/σ ή να έχει επικοινωνήσει μαζί μου”.  

(Visited 198 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*