Νάξος: Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής – Θα συζητηθούν 13 θέματα

Newsroom
30/07/2024 00:09
 
 
 

 

Σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα συζητηθούν σημαντικά θέματα, όπως η ακύρωση και έγκριση αποφάσεων σχετικά με την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, η μίσθωση χώρων στάθμευσης, η διαχείριση και αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας, η ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού σε ιδιώτες, και η επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. Επίσης, θα γίνει έγκριση αποδοχής επιχορηγήσεων, εξειδίκευση πιστώσεων, αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού 2024 και προέγκριση συντάξεων εκθέσεων διαχείρισης και ισολογισμών ετών 2020-2023 της καταργηθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

1. Ακύρωση της υπ’ αρ. 242/2024 απόφασης της Δ.Ε. λόγω μη πρότερης ανάκλησης της υπ’ αρ. 175/2023 απόφασης του Δ.Σ. και έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και Δικτύου Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης από το ΔΑΦΝΗ προς τον Δήμο για την εκπόνηση Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (Masterplan) του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
2. Έγκριση πρακτικού μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Βίβλου.
3. Έγκριση του προγράμματος διαχείρισης και αξιοποίησης δημοτικής περιουσίας για το έτος 2024.
4. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης σε ιδιώτες της υπηρεσίας: «Καθαρισμός εσωτερικών χώρων κτιρίων» στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας – Ηρακλειάς – Σχοινούσας – Κουφονησίων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
5. Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού (Κ.Ε.).
6. Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού (Χ.Κ.).
7. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων.
8. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων.
9. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδίου αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2024.
10. Προέγκριση σύνταξης έκθεσης διαχείρισης και ισολογισμού έτους 2020, της καταργηθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και διαβίβασή τους προς το Δ.Σ. για έγκριση.
11. Προέγκριση σύνταξης έκθεσης διαχείρισης και ισολογισμού έτους 2021, της καταργηθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και διαβίβασή τους προς το Δ.Σ. για έγκριση.
12. Προέγκριση σύνταξης έκθεσης διαχείρισης και ισολογισμού έτους 2022, της καταργηθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και διαβίβασή τους προς το Δ.Σ. για έγκριση.
13. Προέγκριση σύνταξης έκθεσης διαχείρισης και ισολογισμού έτους 2023, της καταργηθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και διαβίβασή τους προς το Δ.Σ. για έγκριση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*