Δημοτικό συμβούλιο: Ο κάδος απορριμμάτων στο 1ο Γυμνάσιο και οι… δημοτικές αποφάσεις (video)

kados 1
admin
11/04/2017 23:37
 
 
 

Στο θέμα του μεγάλου κάδου συμπίεσης που είναι τοποθετημένος αριστερά στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου Νάξου και για τις “ομόφωνες δημοτικές αποφάσεις” που μίλησε  ο δήμαρχος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Σταμάτης Σέργης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη.

Ο κ. Σέργης, είπε ότι έχει δημιουργηθεί η εντύπωση στους δημότες ότι ομόφωνα έχει αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο για τη χωροθέτηση του εν λόγω κάδου συμπίεσης και θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει…

 

“Αιωρείται ότι ομόφωνα έχει ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο για την τοποθέτηση του κάδου στο Γυμνάσιο και θα πρέπει να πάρουμε θέση” είπε ο κ. Σέργης, ο οποίος σημείωσε παράλληλα ότι ο δήμαρχος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έκανε λόγο για “ομόφωνες δημοτικές αποφάσεις”.

“Διαμαρτύρεται ο κόσμος και τα παιδιά δεν αισθάνονται καλά” ειπε ο κ. Σταμάτης Σέργης.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης απαντώντας στα παραπάνω σημείωσε ότι όντως υπάρχουν δυο ομόφωνες δημοτικές αποφάσεις για το θέμα και αυτές είναι της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

“Τα παιδιά συναντήθηκαν αρκετές φορές με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής και συζήτησαν το θέμα. Υποσχέθηκε κανείς ότι θα φύγει ο κάδος; Τι θα πει “αιωρείται και έχουμε την εντύπωση; Γιατί δεν ήρθατε εσείς να ρωτήσετε εάν υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου;”  είπε ο κ. Μαυρομάτης για να συνηγορήσει στη συνέχεια και ο αντιδήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης ο οποίος σημείωσε: “Είπε ο δήμαρχος ότι υπάρχουν δημοτικές αποφάσεις; Ορθά το είπε αφού υπάρχουν”! 

{youtube}vQfYjh4BOlY{/youtube}

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*