Νάξος: Πρόσκληση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – Θα συζητηθούν 10 θέματα

Newsroom
10/08/2024 13:36
 
 
 

 

Την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, διά ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται σημαντικά θέματα όπως η απόφαση για μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του ΚΔΑΠ, η σύναψη συμφωνητικού συνεργασίας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία GIVMED, καθώς και η έγκριση τροποποιήσεων τεχνικού προγράμματος και δημοτικού προϋπολογισμού για το έτος 2024.

Ακόμη, θα συζητηθούν θέματα όπως η ορισμός επιτροπής παραλαβής για αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και η παραχώρηση της πρώην Σχολής Ουρσουλινών για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, θα εξεταστούν θέματα περιβαλλοντικής επίπτωσης και προγράμματα αθλητισμού για την επόμενη διετία.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου, για τη στέγαση του ΚΔΑΠ του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

2. Έγκριση σύναψης Συμφωνητικού Συνεργασίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με την Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία GIVMED share medicine life.

3. Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έτους 2024.

4. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.

5. Ορισμός επιτροπής παραλαβής έργου: «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης (αμιαντοσωλήνα) από δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δέλλα Ρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος».

6. Έγκριση δωρεάν ή μη παραχώρησης της πρώην Σχολής Ουρσουλινών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πολιτιστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα.

7. Έγκριση ή μη αιτήματος συναίνεσης για παραχώρηση αιγιαλού με σκοπό την διεξαγωγή του τελικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστιοσανίδας freestyle.

8. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2024-2025 και την υποβολή αιτήματος πρόσληψης δύο (2 ) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) για την υλοποίησή τους.

9. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου για την Μ.Π.Ε. του έργου: «Βιοτεχνία έτοιμου σκυροδέματος ιδιοκτησίας Ιωάννη και Αντώνη Πρασίνου στη θέση «ΠΑΡΙΑΝΟΣ Δ.Κ. ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ» του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

10. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου για την Μ.Π.Ε. εκμετάλλευσης ενιαίου λατομείου μαρμάρου στη θέση «Μπολιμπάς» Δ.Κ. Κινιδάρου, Δήμου Νάξου Μικρών Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*