ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση του Μάκη Μαυρογιάννη από τη Δημοτική Κοινότητα Νάξου

mavrogiannis makis 1
admin
23/04/2017 18:45
 
 
 

 

Την παραίτηση του από τη δημοτική κοινότητα Νάξου θα καταθέσει στο δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, ο πρόεδρός της, Μάκης Μαυρογιάννης…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.naxostimes.gr ο κ. Μαυρογιάννης όχι μόνο παραιτείται από πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, αλλά και από μέλος του τοπικού συμβουλίου. 

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο λόγος της παραίτησης του Μάκη Μαυρογιάννη δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις του με τη δημοτική αρχή, οι οποίες είναι άψογες και από όποια θέση του ζητηθει θα εξακολουθεί να τη στηρίζει.

Ο λόγος της παραίτησης του κ. Μαυρογιάννη έχει να κάνει με το γεγονός της “ανανέωσης” θέσεων και στη δημοτική κοινότητα, προκειμένου να αναλάβουν δράση και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το γεγονός να ήταν και συμφωνημένο από την αρχή της θητείας του παρόντος τοπικού συμβουλίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τη θέση του προέδρου στη δημοτική κοινότητα Νάξου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γιαννάκης, ενώ μια θέση στο τοπικό συμβούλιο -μετά την παραίτηση Μαυρογιάννη- καταλαμβάνει η κ. Ειρήνη Κορρέ η οποία είναι η πρώτη επιλαχούσα από το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κοινότητας Νάξου στο συνδυασμό του Μανόλη Μαργαρίτη. 

Οι παραπάνω εξελίξεις δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και επίσημα από τη δημοτική αρχή τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

 

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*