Νάξος: Εκπτώσεις στα καταστήματα εστίασης …λόγω συνεδρίου νοσηλευτών

synedrion nosileyton
admin
23/04/2017 21:05
 
 
 

Η καρδιά του Νοσηλευτή θα «χτυπήσει» στη Νάξο αφού στο νησί πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 44ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας.

Ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να καλέσει τους καταστηματάρχες να προχωρήσουν σε εκπτώσεις κατά το διάστημα (9-14 Μαΐου) που οι σύνεδροι και οι συνοδοί τους θα βρίσκονται στο νησί, ως μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Το συνέδριο το 2016 είχε διεξαχθεί στη Σύρο και σε αυτό συμμετείχαν 1300 άτομα. 

“Προκειμένου να βοηθήσουμε τις εργασίες του συνεδρίου αλλά και κυρίως να ενισχύσουμε την μορφή αυτή του τουρισμού το διάστημα από 9-14 Μαΐου που θα βρίσκονται στη Νάξο οι επισκέπτες για το συνέδριο καλό θα ήταν να δώσουμε κάποια έκπτωση στα καταστήματά μας. Οι επισκέπτες θα κινηθούν αυτόνομα όσον αφορά τη σίτισή τους και το ποτό και θα καλυφθούν από μαγαζιά Εστίασης” σημειώνει ο Σύλλογος.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, θα πρέπει μέχρι τις 5 Μαΐου να έχει δηλώσει συμμετοχή με το ποσοστό της έκπτωσης που θα δώσει, ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα που θα μοιραστεί στους συνέδρους και να λάβει το ειδικό σήμα με την ένδειξη ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα και παρέχει έκπτωση.

 

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης: “Είναι μία περίοδος που φιλοδοξούμε ότι εκείνη την εβδομάδα θα τονωθεί η αγορά. Δηλώστε συμμετοχή κάτω από τη σελίδα στο Facebook με σχόλιο ή επικοινωνείστε με τη γραμματεία του συλλόγου 2285023011 & 6972018534 Πόπη Βιτζηλαίου. Για να συμμετέχει κάθε μαγαζί στο πρόγραμμα θα πρέπει να πληρώσει 5 ευρώ κόστος για τα έξοδα της επικοινωνίας (κόστος λίστας, κάρτες, σήμα)” 

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*