Δημοτική κοινότητα Νάξου: Παραιτήθηκε ο Μάκης Μαυρογιάννης ανέλαβε ο Γιώργος Γιαννάκης και η Ειρήνη Κορρέ

giannakis korre dimarxos mavrogiannis 4
admin
24/04/2017 12:00
 
 
 

Πλήρως επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του www.naxostimes.gr σχετικά με την παραίτηση του Μάκη Μαυρογιάννη από τη θέση του προέδρου και του μέλους της δημοτικής κοινότητας Νάξου…

Ο Μανόλης Μαργαρίτης έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του κ. Μαυρογιάννη και όρκισε τη νέα σύμβουλο Ειρήνη Κορρέ που αναλαμβάνει τα καθήκοντα της στη δημοτική κοινότητα. Νέος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας ο Γιώργος Γιαννάκης, ο οποίος έλαβε τις περισσότερες ψήφους (μετά τον κ. Μαυρογιάννη) στις εκλογές του Μαΐου 2014.

giannakis korre dimarxos mavrogiannis 1

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξέδωσε για το θέμα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου υπέβαλλε στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους ο Ευθύμιος Μαυρογιάννης.
Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον Μάκη Μαυρογιάννη για την αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στον Δήμο και στην Κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία θα συνεχιστεί σε κοινή κατεύθυνση. Από την πλευρά του, ο Μάκης Μαυρογιάννης τόνισε ότι θα παραμείνει στη διάθεση του Δημάρχου και στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής, προσφέροντας κάθε βοήθεια που θα του ζητηθεί.

giannakis korre dimarxos mavrogiannis 3

Κατόπιν τούτων, τακτικό μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο η πρώτη αναπληρωματική του πλειοψηφούντος συνδυασμού, Ειρήνη Κορρέ, ενώ αυτοδικαίως από το νόμο καθήκοντα προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου θα ασκεί πλέον ο σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας Γιώργος Γιαννάκης, ο οποίος έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του Μαΐου 2014.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα δύο μέλη του Συμβουλίου, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το καλό κλίμα της άριστης συνεργασίας όλων θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας τους.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*