Αγανάκτηση κατοίκων Αγερσανίου Νάξου για καθυστερήσεις στην αποκατάσταση δρόμου και φρεατίου λυμάτων (φώτος)

Newsroom
26/08/2024 23:28
 
 
 

 

Κάτοικοι του Αγερσανίου Νάξου εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την παρατεταμένη καθυστέρηση στην αποκατάσταση φρεατίου λυμάτων και του κατεστραμμένου οδοστρώματος στην είσοδο του χωριού.

Σε μήνυμα διαμαρτυρίας στο naxostimes.gr που συνοδεύεται από φωτογραφίες, αναφέρουν ότι το φρεάτιο παραμένει ακάλυπτο για πάνω από έξι μήνες, ενώ ο δρόμος είναι κατεστραμμένος για πάνω από οκτώ μήνες, γεγονός που δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους ατυχημάτων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Οι κάτοικοι έχουν συλλέξει υπογραφές και σκοπεύουν να καταθέσουν την υπόθεση στον Εισαγγελέα Νάξου, απαιτώντας από τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση.

Η καταγγελία

Μετά από ένα έτος, ο λόγος για τον οποίο σας αποστέλλω την επιστολή διαμαρτυρίας και τις φωτογραφίες από το “γεφύρι της ΑΡΤΑΣ ” στο Αγερσανί , είναι η αγανάκτηση μας από την χαώδη κατάσταση που επικρατεί στο χωριό μας, διότι δεν έχει γίνει ΑΚΟΜΑ??? η αποκατάσταση του φρεατίου λυμάτων (πάνω από 6 μήνες) καθώς και η επισκευή του κατεστραμμένου λόγω των έργων οδοστρώματος στην είσοδο του χωριού (πάνω από 8 μήνες) καθώς και στον κεντρικό δρόμο Αγερσανί/Τυροκομιό /Αγ. ΄Αννα /Αεροδρόμιο / Λιμάνι.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και μέσω τουριστικής περιόδου, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων λόγω της συχνής διέλευσης οχημάτων και πεζών από τον κατεστραμμένο δρόμο και το ανοιχτό φρεάτιο λυμάτων όπου τα σίδερα όπως φαίνεται είναι σούβλες.

Ετοιμάσαμε επιστολή με υπογραφές κατοίκων η οποία θα κατατεθεί στο εισαγγελέα Νάξου.
Απαιτούμε από τους Αρμόδιους φορείς (οι οποίοι σε επικοινωνία μου μαζί τους ο καθένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο!!!!) να ξυπνήσουν πριν να είναι αργά και να επιληφθούν άμεσα, διότι αν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα (μικροατυχήματα έχουν συμβεί) τότε θα τρέχουν να κρυφτούν, γιατί δεν θα έχουν να πουν άλλες δικαιολογίες.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*