Καταγγελία της παράταξης Χατζηανδρέου κατά της δημοτικής αρχής – Οι τελευταίοι πνιγμοί και η έλλειψη ναυαγοσωστών

Newsroom
03/09/2024 00:15
 
 
 

 

Η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου «Δύναμη Αλλαγής» εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή της για την τραγική απώλεια δύο ανθρώπινων ζωών στις παραλίες της Νάξου, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για αδιαφορία και ανευθυνότητα αφού δεν φρόντισαν για τη ναυαγοσωστική κάλυψη όπως είχαν την υποχρέωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις από την παράταξη του κ. Χατζηανδρέου για τον κίνδυνο να μείνουν οι παραλίες χωρίς ναυαγοσώστες, ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των λουόμενων. Η παράταξη επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμαρχο Λιανό, τονίζοντας ότι οι δικαιολογίες της δημοτικής αρχής δεν πείθουν κανέναν.

Τέλος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Με οργή και αγανάκτηση παρακολουθούμε την τραγική εξέλιξη που οδήγησε στην απώλεια δύο ανθρώπινων ζωών στις παραλίες του νησιού μας. Είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένα για τον κίνδυνο να μείνουν οι παραλίες χωρίς ναυαγοσώστες, αλλά η δημοτική αρχή, με πρωτοφανή αδιαφορία και ανευθυνότητα, «αγρόν ηγόρασε».

Η τελευταία τραγωδία με τον πνιγμό ενός άνδρα αποτελεί την απόδειξη της ανικανότητας του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου να διαχειριστούν ακόμη και τα πιο βασικά ζητήματα ασφάλειας των κατοίκων και επισκεπτών της Νάξου, όπως έχουν υποχρέωση να πράττουν. Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν την παρουσία ναυαγοσωστών στις παραλίες, άφησαν τα πάντα στην τύχη τους, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, γιατί αφήσατε τις παραλίες της Νάξου χωρίς καμία προστασία; Οι δικαιολογίες σας περί «προσπάθειας» και ατυχών συγκυριών που επιρρίπτουν ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από εσάς, δεν πείθουν κανέναν. Ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον πόσο ανεύθυνοι και ανίκανοι είστε να διοικείτε τον Δήμο μας.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Λιανός.

Υ.Γ.: Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις θάλασσες της Νάξου.

Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*