Οίνος ευφραίνει καρδίαν: Σεμινάριο Οινογνωσίας στη Νάξο

oinognosia
admin
02/05/2017 09:56
 
 
 

Στη Νάξο, το νησί του Διονύσου, του θεού του κρασιού και των αμπελιών, πρόκειται να διοργανωθεί σεμινάριο Οινογνωσίας, το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το κρασί, αλλά και σε όλους τους οινόφιλους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αύριο, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με εισηγητή τον sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στο οινικό χώρο και είναι επίσημο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.
Οι επαγγελματίες, επιχειρηματίες ή εργαζόμενοι σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bar, wine bar κλπ. που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν το κρασί σε σημείο αναφοράς οινικού πολιτισμού, ισχυρό «εργαλείο» μάρκετινγκ και «όπλο» κερδοφορίας. Μέσα από ένα μοναδικό οινικό ταξίδι γνώσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις ποιοτικές «γέφυρες» που απαιτούνται με τους πελάτες τους, αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση προς αυτούς, ενώ ταυτόχρονα να ενισχυθεί το brand name της επιχείρησης τους ή το βιογραφικό τους ως καταρτισμένοι επαγγελματίες του χώρου.
Από την άλλη πλευρά, οι οινόφιλοι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κρασί ή να εμπλουτίσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους για αυτό. Θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο του κρασιού μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων και θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική γνώση γύρω από τα οινικά δεδομένα, κάνοντας πιο απολαυστική την καθημερινότητά τους.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2285022671 – 6974997899.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*