Νάξος: Παρουσίαση του βιβλίου «Για όσα τόλμησα» της Ελένης Ισπόγλου

Newsroom.
22/09/2024 09:18
 
 
 

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης η Ελένη Ισπόγλου παρουσιάζει το βιβλίο «Για όσα τόλμησα».

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης στη Νάξο, η Ελένη Ισπόγλου θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Για όσα τόλμησα». Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν το έργο της συγγραφέως, με το βιβλίο να επιστρέφει στον φυσικό του χώρο. Παράλληλα, οι διοργανωτές ενθαρρύνουν τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν τη φθινοπωρινή ομορφιά της Νάξου.

Σε έναν κόσμο γεμάτο περιορισμούς πόσες γυναίκες αγωνίζονται για να σηκώσουν το βάρος της καθημερινότητας; Πόσες θυσιάζουν τις επιθυμίες τους για να ικανοποιήσουν τους άλλους; Πόσες αφήνουν τα όνειρά τους να σβήνουν σιωπηλά; Μία από αυτές είμαι κι εγώ. Ονομάζομαι Δάφνη. Είμαι μία εργαζόμενη μητέρα και αγαπώ την οικογένειά μου όσο τίποτα άλλο. Ένα όνειρο που είχα από μικρή χάθηκε στα βάθη της καρδιάς μου. Μια συγκλονιστική στιγμή ανατρέπει τα πάντα και αυτό το όνειρο ξεπηδά από μέσα μου. Τώρα το πάθος μου για να το κάνω πραγματικότητα δεν έχει όρια. Συνταρακτικά γεγονότα θα κάνουν τη ζωή μου άνω κάτω, αλλά εγώ θα συνεχίζω να αντλώ όση δύναμη χρειάζομαι για να γίνω η κυρίαρχος του εαυτού μου. Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ το όνειρό μου όσες προκλήσεις κι αν συναντήσω. Τίποτα πια δεν μπορεί να με σταματήσει. Μια ιστορία για κάθε γυναίκα που τολμά να σπάσει τα φιλτραρισμένα στερεότυπα της κοινωνίας για να ανακαλύψει τον αληθινό εαυτό της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα από μία νέα συγγραφική φωνή που αξίζει την προσοχή του αναγνωστικού κοινού. Συναρπαστικό μέχρι την τελευταία σελίδα του». (Κώστας Κρομμύδας, Συγγραφέας, Ηθοποιός & Writing Coach)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 221 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*