Δημοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Νάξου: Ανοίγουν οι εγγραφές για παιδιά και ενήλικες με δωρεάν συμμετοχή

Newsroom
30/09/2024 21:49
 
 
 

 

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει τη λειτουργία του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου για παιδιά και ενήλικες, με στόχο την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάπτυξη υποκριτικών δεξιοτήτων.

Το Εργαστήρι απευθύνεται σε ερασιτέχνες, άτομα που ασχολούνται για πρώτη φορά με το θέατρο, καθώς και νέους από 13 ετών.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν υποκριτική, ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμούς και θεατρικές ασκήσεις, και θα παραδίδονται από τον σκηνοθέτη Θανάση Αντωνίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2024.

Η ανακοίνωση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων συνεχίζει τη λειτουργία του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου για παιδιά και ενήλικες. Το Εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες με εμπειρία σε θεατρικές ομάδες αλλά και σε άτομα που ασχολούνται για πρώτη φορά, καθώς και σε νέους από 13 ετών. Στόχος του Εργαστηρίου είναι η καλλιτεχνική έκφραση των συμμετεχόντων, προσφέροντας βασικές γνώσεις και υποκριτικά εργαλεία μέσω θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας, αυτοσχεδιασμών και θεατρικών ασκήσεων για τον τρόπο που «χτίζεται» ένας ρόλος. Τα μαθήματα θα παραδίδονται από τον έμπειρο επαγγελματία σκηνοθέτη, τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Θανάση Αντωνίου.

Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα δημιουργηθούν δύο τμήματα, παιδιών και ενηλίκων, με δωρεάν συμμετοχή. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας έως 10/10/2024 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/rLEz7biQzC5Rbqyx7

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της χρονικής περιόδου των εγγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αντωνίου στο τηλέφωνο 6985851083.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*