Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου μαθαίνουν για τα ευεργετικά προϊόντα της ναξιακής γης

eeeek aloe 1
admin
11/05/2017 20:26
 
 
 

Τις εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης των προϊόντων ALOE VERA NAXOU και ORGANICS ISLAND επισκέφθηκαν πριν λίγες μέρες οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο σχολείο.
Συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες των δύο επιχειρήσεων κ.κ. Γιώργο Γκούφα και Νίκο Χατζηανδρέου, οι οποίοι τους έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που θα συμπεριληφθούν στις εργασίες που θα παρουσιαστούν στο σχολείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη λήξη του σχολικού έτους.

eeeek aloe 2

eeeek organics 1
Τόσο οι μαθητές, όσο και οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ εντυπωσιάστηκαν από τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της ναξιακής γης (που μπορούν να αξιοποιηθούν και για θεραπευτικούς σκοπούς), ενώ δύο φυτά αλόης που προσέφερε ο κ. Γκούφας, βρήκαν ήδη τη θέση τους στον κήπο του σχολείου, όπου και φυτεύτηκαν.

eeeek aloe 3
O διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου ευχαριστούν δημόσια τους κ.κ. Γκούφα και Χατζηανδρέου για την φιλοξενία τους, τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν και τις γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί τους.

eeeek organics 2

 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*