Ακύρωση του ταξιδιού της Victoria Hislop στη Νάξο λόγω περιστατικού πυροβολισμού του συζύγου της

Newsroom
02/10/2024 11:32
 
 
 

 

Η διάσημη συγγραφέας Victoria Hislop ακύρωσε το ταξίδι της για τη Νάξο, έπειτα από ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στον σύζυγό της, Ian. Ο Ian Hislop, ενώ βρισκόταν σε ταξί στην οδό Dean στο Λονδίνο, δέχτηκε πυροβολισμούς.

Η Victoria Hislop είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει σήμερα το νέο της βιβλίο “Το Ειδώλιο” στο TORTUGA στην Πλάκα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Στιγμή Ολοστρόγγυλη” του “Μια βραδιά κάτω από την ελιά” που διοργανώνει η Μαρία Πολυκρέτη. Αν και η ίδια δεν θα μπορέσει να παραστεί αυτοπροσώπως στην εκδήλωση, θα συμμετάσχει διαδικτυακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Victoria Hislop σε συνεννόηση με την κ. Μαρία Πολυκρέτη, προγραμματίζει να επισκεφθεί το νησί της Νάξου σε δεύτερο χρόνο, για να έχει την ευκαιρία να συναντήσει το κοινό της και να παρουσιάσει το έργο της.

Τι αναφέρει για το δυσάρεστο περιστατικό η εφημερίδα «The Guardian»

Η Scotland Yard ερευνά ένα ύποπτο πυροβολισμό που φέρεται να χτύπησε το πίσω παράθυρο ενός ταξί, στο οποίο επέβαινε ο συντάκτης του περιοδικού “Private Eye”, Ian Hislop.

Ο οδηγός του μαύρου ταξί ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε σταματήσει στην κίνηση στο Soho, στο κεντρικό Λονδίνο, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, όταν άκουσε έναν ήχο που πίστεψε ότι ήταν σφαίρα, η οποία χτύπησε και προκάλεσε ζημιά στο παράθυρο του οχήματός του.

Τόσο ο οδηγός όσο και ο Hislop, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του ταξί, δεν τραυματίστηκαν.

Ο Hislop είναι ο έμπειρος συντάκτης του εβδομαδιαίου σατιρικού περιοδικού “Private Eye”, το οποίο είναι γνωστό για τα σατιρικά του άρθρα και τις έρευνες του. Είναι επίσης τακτικός και μακροχρόνιος συμμετέχων στο τηλεοπτικό κουίζ-κωμωδία του BBC “Have I Got News For You”.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Dean, κοντά στη διασταύρωσή της με την οδό Oxford, σε μικρή απόσταση από τα γραφεία του “Private Eye”.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα, όπως τόνισε μια πηγή.

Οι δρόμοι γύρω από το σημείο έκλεισαν καθώς οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή, ενώ θα εξεταστεί οποιοδήποτε διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 10.10 το πρωί της Τρίτης, 1ης Οκτωβρίου, για αναφορά πυροβολισμού στην οδό Dean, στο Westminster.

Ο οδηγός ενός μαύρου ταξί του Λονδίνου ανέφερε ότι βρισκόταν σταματημένος στην κίνηση όταν ένας πυροβολισμός χτύπησε το όχημά του, προκαλώντας ζημιά στο παράθυρο. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Έχει ξεκινήσει έρευνα».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 83 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*