Ομιλία για το νερό στη Νάξο: Σημερινή κατάσταση και προοπτικές για το μέλλον

Newsroom
08/10/2024 23:09
 
 
 

 

Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Τραγαίας στη Νάξο, θα πραγματοποιηθεί ομιλία και συζήτηση με θέμα «Το νερό στη Νάξο, σημερινή κατάσταση και προοπτική». Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κίνηση για το Νερό της Νάξου – Save Naxos Water, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μονιατών Νάξου «Η Τέχνη».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις δύο διακεκριμένων επιστημόνων: τον δρ. Κωστή Χατζημιχάλη, Ομότιμο Καθηγητή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Γεωγραφίας, και τη δρ. Αιμιλία Κονδύλη, Χημικό Μηχανικό και Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Νάξος αναφορικά με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, καθώς και στις προοπτικές για τη βιώσιμη διαχείρισή τους στο μέλλον. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τρέχουσα κατάσταση του νερού στο νησί και να εξετάσουν πιθανούς τρόπους βελτίωσης της διαχείρισης αυτού του πολύτιμου φυσικού πόρου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*