Στο MEGA για την 24η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών η ΕΑΣ Νάξου (δείτε το video)

admin
27/02/2015 10:45
 
 
 

Στην 24η Έκθεση Τροφίμων – Ποτών συμμετέχει κι εφέτος η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου προκειμένου να παρουσιάσει για ακόμα μια φορά τη φημισμένη γραβιέρα Νάξου.

Στόχος της ΕΑΣ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημήτρη Καπούνη, που μίλησε σήμερα το πρωί στο MEGA (στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα “Κοινωνία Ώρα MEGA), είναι να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, το Ναξιώτικο προϊόν στο εσωτερικό αλλά κυρίως στο εξωτερικό. “Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλά” σημείωσε ο κ. Καπούνης και διευκρίνισε ότι οι αγορές του εξωτερικού που ενδιαφέρουν περισσότερο την ΕΑΣ είναι η Αμερική, Ρωσία, Ευρώπη αλλά και οι τρίτες χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” και την παρέμβαση του κ. Καπούνη

Να σημειωθεί ότι από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου χτυπά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η «καρδιά» των τροφίμων και των ποτών μέσω της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «Detrop» και της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Οίνου «Oenos». Το εκθεσιακό αυτό «δίδυμο» κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 500 εκθέτες και να καλύψει καθαρό εκθεσιακό χώρο 7.665 τ.μ., σε επτά περίπτερα. Στο πλαίσιο των δύο διοργανώσεων η ΔΕΘ-Helexpo υλοποιεί πρόγραμμα hosted buyers, με περίπου 250 προσκεκλημένους ξένους εμπορικούς επισκέπτες από 30 και πλέον χώρες, με τα προγραμματισμένα μάλιστα «ραντεβού» να ξεπερνούν τα 3.000. 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*