Νέο Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με Μαρούλη πρόεδρο και Μανιό Αντιπρόεδρο (video)

manios maroulis 2
admin
17/05/2017 15:48
 
 
 

Στο διορισμό των νέων μελών του Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ προχώρησε την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που όρισε και το νέο πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου.

Νέος πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μαρούλης -επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του www.naxostimes.gr- και αντιπρόεδρος ο π. αντιδήμαρχος Αντώνης Μανιός ο οποίος έχει θητεύσει και στο παρελθόν στο Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΑ αλλά και σε άλλους Πολιτιστικούς Οργανισμούς και Συλλόγους της Νάξου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου όπως ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο κ. Γιάννης Κορρές λόγω αποκλεισμού της παράταξης του από τον ορισμό μελών), έχει ως εξής:
(αναγράφονται τα τακτικά μέλη και δίπλα οι αναπληρωτές τους)

Πρόεδρος: Μαρούλης Μιχάλης (Καραμπάτση Νεκταρία)
Αντιπρόεδρος: Μανιός Αντώνης (Σίμου Νικολέτα)
Μέλη:
Μανώλης Σαντοριναίος (Πετρούλα Παρτσινεβέλου)
Νικόλαος Πολυκρέτης (Παναγιώτης Φωστιέρης)
Γιώργος Γιαννάκης (Καλλιόπη Βιντζηλαίου)
Θωμάς Γραμματάκος (Γιώργος Μαράκης)
Κωνσταντίνος Ζαζάνης (Γιώργος Βασιλάκης)
Ελένη Κεραμίδα (Ευφροσύνη Θεοδώρου)
Κατερίνα Σουσούνη (Βασιλάκη Κυριακή) (εκπρόσωποι της ΟΝΑΣ)
Κατερίνα Σιδερή (Μιχάλης Πράσινος)
Μαρία Τούπη (Μαρία Μανιού)
Μαρία Κουτάντζη (Εμμανουέλα Κουτάντζη)
Κατερίνα Χάλκου (Ειρήνη Κότσου)
Από τη μειοψηφία:
Γιάννης Μαράκης (Μαρούσα Σπυριδάκη)
Δημήτρης Βασαλάκης (Σπύρος Μαθιαδάκης)

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ευχαρίστησε το Γιάννη Τσολάκη για το έργο που πρόσφερε και για τη διευθέτηση υποθέσεων που “είχαν μείνει πίσω”. “Ο Γιάννης Τσολάκης έδωσε νέο χρώμα στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ” σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης και του ζήτησε να σταθεί στο πλευρό του νέου προέδρου. Ο δήμαρχος ευχήθηκε επίσης καλή θητεία στον Μιχάλη Μαρούλη σημειώνοντας ότι είναι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα του.

tsolakis17 5 2017

Ο Γιάννης Τσολάκης παρουσίασε επιγραμματικά το έργο του απερχόμενου Δ.Σ. εστιάζοντας στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, στο Λαογραφικό και το Γεωλογικό Μουσείο Απειράνθου, στο Ανοιχτό και κλειστό Αθλητικό Κέντρο Νάξου, στα γήπεδα ποδοσφαίρου Αγίου Αρσενίου και Φιλωτίου “Γιάγκος Γρατσίας” αλλά και στη δημιουργία του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, την απογραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Νομικού Προσώπου (που ανέρχεται σε 3.424.247,32 €) και άλλες διοικητικές πράξεις.

maroulis 17 5 2017

Ο νέος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μιχάλης Μαρούλης, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο γα την εμπιστοσύνη που του δείχνει, εξήρε το έργο του Γιάννη Τσολάκη και του απερχόμενου Δ.Σ. και ζήτησε τη στήριξη τόσο του δήμου όσο και του Γιάννη Τσολάκη.

“Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να μη διαψεύσω κανένα και να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο του Γιάννη Τσολάκη” σημείωσε ο κ. Μαρούλης.

Να σημειωθεί ότι η θητεία του νέου Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ θα είναι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017 (για να εναρμονιστεί με τη θητεία και των λοιπών Νομικών Προσώπων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

{youtube}4hDfnudpZiI{/youtube}

(Visited 251 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*