Ευχαριστίες του Ε.Κ. Νάξου για δωρεές

Newsroom.
18/10/2024 14:41
 
 
 

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Κ. Νάξου εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Απόστολο Πολυζάκη και τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Νάξου, μαζί με το κατάστημα ΑΦΟΙ Σ. ΑΝΕΒΛΑΒΗ Ο.Ε., για τις πολύτιμες προσφορές τους προς το σχολείο. Ο κ. Πολυζάκης δώρισε το βιβλίο του “Θερμοδυναμική και Προχωρημένη Θερμοδυναμική”, το οποίο ενισχύει σημαντικά το εκπαιδευτικό έργο των Μηχανολόγων, ενώ ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Νάξου ανέλαβε την κάλυψη των εξόδων για την επισκευή απαραίτητων εργαλείων του σχολείου, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της πρακτικής εκπαίδευσης των μαθητών.

Οι ευχαριστήριες επιστολές

Ο Διευθυντής του Ε.Κ. ΝΑΞΟΥ και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, μέσω επιστολής προς τον κο Πολυζάκη Απόστολο, επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη την προσφορά του βιβλίου του στο σχολείο μας και μέσω επιστολής προς τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Νάξου, και το κατάστημα ειδών Υγιεινής, ΑΦΟΙ Σ. ΑΝΕΒΛΑΒΗ Ο.Ε, επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη δωρεά επισκευή απαραίτητων εργαλείων του σχολείο μας, η οποία υλοποιήθηκε με τις ενέργειες τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή προς τον κ Πολυζάκη Απόστολο:

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον κύριο Πολυζάκη Απόστολο, μηχανολόγο μηχανικό, φυσικό, PhD, MSc, MBA για την προσφορά του βιβλίου του στο σχολείο μας. Το βιβλίο του ¨Θερμοδυναμική και Προχωρημένη Θερμοδυναμική, Θεωρία – Λυμένες Ασκήσεις¨ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για το εκπαιδευτικό έργο των Μηχανολόγων.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στο επιστημονικό, παιδαγωγικό και συγγραφικό του έργο.

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του Ε.Κ ΝΑΞΟΥ

Με εκτίμηση
Ο Δ/ ντής του σχολείου

Νικήτας Θεολογίτης

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή προς τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Νάξου, και το κατάστημα ειδών Υγιεινής, ΑΦΟΙ Σ. ΑΝΕΒΛΑΒΗ Ο.Ε:

Αξιότιμοι Κύριοι
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στον Σύνδεσμο Υδραυλικών Νάξου και ιδιαίτερα στον κύριο Ανεβλαβή Λευτέρη, καθώς και στο κατάστημα ειδών Υγιεινής, ΑΦΟΙ Σ. ΑΝΕΒΛΑΒΗ Ο.Ε, που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την κάλυψη των εξόδων για την επισκευή 2 κρουστικών, σκαπτικών και περιστροφικών πιστολέτων Bosch που ανήκουν στο Ε.Κ Νάξου.

Δίχως τη δική τους συνδρομή και υποστήριξη το εκπαιδευτικό έργο που έχει ως αντικείμενο την εκμάθηση στην ορθή και ασφαλή χρήση αυτών των εργαλείων, θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και στις οικογένειά σας.

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του Ε.Κ ΝΑΞΟΥ

Με εκτίμηση
Ο Δ/ ντής του σχολείου

Νικήτας Θεολογίτης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 873 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*