Νικόλας Βασιλάκης για Απόστολο Ψαρρά: “Δεν θα τον ακολουθήσω στον κατήφορο της σκανδαλολαγνείας”

vasilakis Nikolas 1
admin
19/05/2017 20:48
 
 
 

 

Τέλος στην “ηλεκτρονική” κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Απόστολο Ψαρρά, δίνει ο π. δήμαρχος Δρυμαλίας Νικόλας Βασιλάκης με δήλωση του-καταπέλτη ενάντια στον π. αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο κ. Βασιλάκης χαρακτηρίζει τον Απόστολο Ψαρρά “θιασώτη της κίτρινης δημοσιογραφίας που ευτελίζει για δεκαετίες το δημόσιο διάλογο, μέσα από το μονοπρόσωπο και μονόπλευρο έντυπο του”.

“Προσηλωμένος στη συκοφαντική δημοσιογραφία, επιχειρεί τελευταία να τη μεταφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αναρτήσεις χυδαιογραφημάτων κατά του προσώπου μου”, λέει ο Νικόλας Βασιλάκης και προσθέτει ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει “στον κατήφορο της σκανδαλολαγνείας που υποβαθμίζει τη ποιότητα της ενημέρωσης και το δημόσιο διάλογο”.

 

Ο π. δήμαρχος επιφυλάσσεται το επόμενο διάστημα, που θα έχει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του αρχείο, να δημοσιοποιήσει έγγραφα, κείμενα και δημοσιεύματα “που καταρρίπτουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες” του Απ. Ψαρρά.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει στο φαύλο κύκλο των ερωτήσεων, απαντήσεων και ανταπαντήσεων κάτι που μπορεί να γίνει μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

“Επειδή ευρισκόμενος στη Νάξο δεν έχω πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μου αρχείο, θα σας αποστείλω με e-mail, μόλις έχω τη δυνατότητα αυτή, ανακοίνωση μου με έγγραφα, κείμενα και δημοσιεύματα που καταρρίπτουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του Απ. Ψαρρά. Εσείς θα αποφασίσετε για το σχολιασμό ή τη δημοσιογραφική παρουσίαση της ανακοίνωσης μου αυτής, αφού προσωπικά δεν επιθυμώ να τον ακολουθήσω στο φαύλο κύκλο των ερωτήσεων, απαντήσεων και ανταπαντήσεων. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων” καταλήγει ο κ. Βασιλάκης.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*