Για ρεκόρ Γκίνες πάει η πατάτα Νάξου!

patata collage
admin
25/05/2017 16:04
 
 
 

Πιστή στο ραντεβού της με το “Φεστιβάλ Πατάτας” κι αυτό το καλοκαίρι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για την πολυδιαφημισμένη γιορτή, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου και δημοσιογράφων από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Φέτος στο “Φεστιβάλ Πατάτας”, η Ένωση θα τηγανίσει τις μεγαλύτερες ποσότητες πατάτας από ποτέ κι αυτό γιατί αναζητά να σπάσει κάθε ρεκόρ Γκίνες και να γραφτεί το όνομά της με χρυσά γράμματα.

Φυσικά όσοι είναι λάτρεις της Ναξιώτικης πατάτας θα είναι εκεί να γευτούν τις φημισμένες πατάτες της ΕΑΣ, όχι μόνο τηγανητές αλλά και σε άλλες λαχταριστές συνταγές.

Από την εκδήλωση φυσικά δε θα λείψει η διασκέδαση με παραδοσιακή μουσική και χορό, αλλά και άλλες εκπλήξεις που προετοιμάζονται. 

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2016 ο κόσμος που συγκέντρωσε το Φεστιβάλ Πατάτας της ΕΑΣ Νάξου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 

Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν 2.000 κιλά πατάτες μαγειρεμένες σε 20 διαφορετικές συνταγές, χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες, συνταγές ορεινής Νάξου, πεδινής και παραθαλάσσιας Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και συνταγές από όλο τον κόσμο.
Εκεί ήταν δημοσιογράφοι από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας διαφημίζοντας τα Ναξιακά προϊόντα και το νησί στο πανελλήνιο. 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*