Happy Day(s) στη Νάξο! Συνεργείο του ALPHA κάνει γυρίσματα σε όλο το νησί

gyrismata alpha naxos 1
admin
26/05/2017 09:06
 
 
 

Γυρίσματα στη Νάξο πραγματοποιεί ο ALPHA και συγκεκριμένα η δημοφιλής εκπομπή “Happy Day” με τη στήριξη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

O Ναξιώτης δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος με συνεργείο του καναλιού βρίσκεται στο νησί από την Πέμπτη 25 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησαν τα γυρίσματα με ορεινή Νάξο…

gyrismata alpha naxos 2

“Οι Ναξιώτες καλλιτέχνες ξεναγούν το “Happy Day” στο χωριό τους” …και πρώτος ο νεαρός τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης οδήγησε την εκπομπή στην Κεραμωτή και βλέπει για πρώτη φορά το σπίτι του παππού του στο χωριό. Η επίσκεψη στο ορεινό χωριό της Νάξου περιελάμβανε βόλτα στους καταρράκτες και τις ομορφιές της Κεραμωτής καθώς και κεράσματα με τοπικά αγνά προϊόντα. Στη συνέχεια η εκπομπή ταξίδεψε στο παλιό εργοστάσιο της σμύριδας όπου έγινε εικονική εξόρυξη και το συνεργείο του ALPHA μπήκε και “εξερεύνησε” ένα ολόκληρο τούνελ. 

gyrismata alpha naxos 3

Σειρά είχε η Κόρωνος όπου ο Στέλιος Λεγάκης …έπιασε το λαούτο και τους ξεσήκωσε όλους στο χορό! Σπιτικά γλυκά, λικέρ και άλλα κεράσματα φυσικά δεν έλειψαν ούτε στην Κόρωνο. 

Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος με την παρέα του βρέθηκαν στην Κωμιακή περνώντας από την περιοχή “Πρίνους” όπου η κάμερα συνέλαβε εικόνες απίστευτης ομορφιάς που πιο πολύ θυμίζουν Ηπειρωτική Ελλάδα παρά νησί. 

Στην Κωμιακή την εκπομπή του ALPHA ξενάγησε ο Γιάννης Βιτζηλαίος. 

gyrismata alpha naxos 4

Δεύτερη μέρα γυρισμάτων σήμερα και το συνεργείο του “Happy Day” με ξεναγό τη Στέλλα Κονιτοπούλου επισκέφτηκε τον Κυνήδαρο. Εκεί ήταν και ο chef Στέλιος Κορρές ο οποίος μαγείρεψε με τοπικά προϊόντα, κατσικάκι με πατάτες και γραβιέρα. Στη συνέχεια σειρά έχει η Ποταμιά, οι Μύλοι και το Κουρνοχώρι. 

Το Σάββατο η εκπομπή θα ταξιδέψει στην Αμοργό για να επιστρέψει στη Νάξο και πάλι την Κυριακή για γυρίσματα στο τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στον Άγιο Αρσένιο, Τρίποδες και Γλινάδο.

Τη Δευτέρα το “Happy Day” και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος θα βρεθούν στην παραλία της Αγίας Άννας θα γευτούν μία ακόμα καταπληκτική συνταγή με προϊόντα Νάξου και θα μιλήσουν για τον τουρισμό και την καλοκαιρινή σεζόν με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Βαγγέλη Κατσαρά και τον πρόεδρο ενοικιαζόμενων δωματίων Γιώργο Κάβουρα. 

Τα ρεπορτάζ θα προβληθούν σταδιακά από την εκπομπή “Happy day” του ALPHA αρχές Ιουνίου.

gyrismata alpha naxos 7

gyrismata alpha naxos 5

gyrismata alpha naxos 8

(φωτογραφίες: Στάθης Σταματάκης)

(Visited 156 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*