Εκπαιδευτική εκδρομή του ΕΕΕΕΚ Νάξου σε Ναύπλιο και Αθήνα

eeeek ekdromi 2017 1
admin
30/05/2017 12:53
 
 
 

Την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να εξελιχθούν κοινωνικά στο περιβάλλον που ζουν, είχαν – για ακόμη μια χρονιά – οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου, το οποίο φέτος διοργάνωσε εκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο και την Αθήνα.
Τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφθηκαν το Ναύπλιο, το Παλαμήδι, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το Θησείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, αποκομίζοντας ευχάριστες, όσο και χρήσιμες εμπειρίες και φέρνοντας πίσω στις αποσκευές τους μοναδικές αναμνήσεις.

eeeek ekdromi 2017 2
«Η μεγάλη επιτυχία και η επίτευξη των στόχων του κάθε προγράμματος οφείλεται πρωτίστως στους εκπαιδευτικούς, ενώ μεγάλη είναι η συνεισφορά που έχουν οι πολίτες της Ναξιακής κοινωνίας, καθώς και οι χορηγοί που αγκαλιάζουν τις προσπάθειές του σχολείου» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Νάξου κ. Φουτάκογλου, ο οποίος εξέφρασε της – από καρδιάς – ευχαριστίες των εκπαιδευτικών και των γονέων των μαθητών προς «όλους όσους αγκαλιάζουν και ενισχύουν τις όμορφες αυτές δραστηριότητες».
Μεγάλοι χορηγοί της φετινής εκδρομής ήταν οι εταιρείες Blue Star Ferries και η Ε.Α.Σ. Νάξου, καθώς και το ΚΤΕΛ Νάξου που διέθεσε το σχολικό λεωφορείο με τον οδηγό του.

eeeek ekdromi 2017 3
Σημειώνεται ότι το ΕΕΕΕΚ Νάξου έχει καθιερώσει τις πολυήμερες εκδρομές εκτός Νάξου από το 2012. Οι επισκέψεις έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται στο πλαίσιο προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Μεταξύ άλλων, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ έχουν επισκεφθεί τη Βουλή, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Πλανητάριο και το Αττικό ζωολογικό πάρκο, ενώ έχουν πραγματοποιήσει προσκύνημα στο νησί της Μεγαλόχαρης και επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης.

eeeek ekdromi 2017 4

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*