VIDEO: Οι νοσηλευτές διαφημίζουν τη Νάξο

Collage NOSILEYTES SYNEDRIO
admin
30/05/2017 23:26
 
 
 

 

Αξέχαστη έμεινε η Νάξος στη μνήμη των νοσηλευτών που φέτος πραγματοποίησαν στο νησί το 44ο Συνέδριο τους…

”Η καλύτερη διαφήμιση της Νάξου, στην καλύτερη χρονική στιγμή” -όπως λένε οι διοργανωτές- ήταν το 44ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν 1000 περίπου νοσηλευτές και νοσηλεύτριες και τουλάχιστον 200 συνοδοί, που διαφημίζουν τη Νάξο μέσα από το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 

Η φιλοξενία και οι ομορφιές του νησιού χαράχτηκαν για τα καλά στη μνήμη τους και δεν έχουν παρά μόνο καλά λόγια να πουν για τη Νάξο. Δεν είναι όμως μόνο οι Μαγιάτικοι επισκέπτες του νησιού που μιλούν με κολακευτικά λόγια για τη Νάξο αλλά και οι Ναξιώτες επιχειρηματίες που έχουν να πουν τα καλύτερα, όχι μόνο για τους νοσηλευτές και τους συνοδούς τους, αλλά και για τη διοργανώτρια εταιρία που διαμεσολάβησε και “έφερε” στο νησί το συνέδριο τονώνοντας την κίνηση σε μια νεκρή τουριστικά περίοδο. 

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται περίτρανα σε  βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την Zita Congress -μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες οργάνωσης συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα- που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του 44ου Συνεδρίου των Νοσηλευτών.

https://www.youtube.com/watch?v=vtEbvCiwXAg

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*