Οι V-Strommers κατεβαίνουν Νάξο και γυρίζουν όλο το νησί πάνω στους δύο τροχούς

Vstrom Hellas Club
admin
05/07/2017 12:49
 
 
 

Τις μηχανές τους ζεσταίνουν οι μοτοσικλετιστές της Vstrom Hellas , οι οποίοι κατεβαίνουν για ένα τριήμερο (7-9 Ιουλίου) στη Νάξο για την 11η ετήσια συνάντησή τους. Οι μοτοσικλέτες θα γυρίσουν όλο το νησί πάνω στους δύο τροχούς.

«Είναι μια συνάντηση η οποία γίνεται κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το νησί της Νάξου είχε πέσει και πιο παλιά στο τραπέζι σαν πρόταση. Φέτος ξαναπροτάθηκε και τελικά προκρίθηκε, αφού θεωρούμε ότι είναι ένας ελκυστικός προορισμός» λέει στο www.naxostimes.gr ο αντιπρόεδρος της Vstrom Hellas Club, Φραγκίσκος Ξέστερνος.

Η… «απόβαση» των μοτοσικλετιστών στη Νάξο θα γίνει την Παρασκευή και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ανέβουν στις μηχανές τους για την πρώτη γνωριμία με το νησί. Η πρώτη τους διαδρομή θα είναι προς Φιλώτι και Απείρανθο.

Το πρωί του Σαββάτου θα φτάσουν στον Απόλλωνα, ενώ η επιστροφή τους θα γίνει από διαφορετική διαδρομή. Το βράδυ θα δώσουν ραντεβού στο beach bar «Ιππόκαμπος» στην παραλία του Άη Γιώργη, όπου ετοιμάζεται πάρτι.

Την τελευταία ημέρα οι «αναβάτες» θα κατευθυνθούν προς την παραλία της Αγίας Άννας μέχρι να αναχωρήσουν για την Αθήνα.

«Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δούμε το νησί. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ξαναεπισκεφθεί τη Νάξο. Είναι ένα αρκετά μεγάλο νησί με μεγάλες και ενδιαφέρουσες διαδρομές» σημειώνει ο κ. Ξέστερνος.

Κική Μαργαρίτη

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*