Ξεκίνησε η λειτουργία Νευρολογικού Ιατρείου στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου

nosokomeio naxou makrini 1
admin
06/07/2017 09:54
 
 
 

Ένα ακόμη «κενό» καλύπτεται στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου με την έναρξη λειτουργίας Νευρολογικού Ιατρείου από τον Επικουρικό Επιμελητή Β’ του Νοσοκομείου κ. Γιαννούλη Μανωλά.
Στο τακτικό ιατρείο (που άρχισε να λειτουργεί από τις 4 Ιουλίου) εξετάζονται παθήσεις του νευρικού συστήματος, όπως Parkinson, σκλήρυνση κατά πλάκας, Alzheimer (και άλλες μνημονικές διαταραχές), επιληψία και εγκεφαλικά επεισόδια και κάθε μορφή κεφαλαλγίας (όπως ημικρανίες κτλ) ή χρονίου πόνου (συμπεριλαμβανομένης της οσφυαλγίας και της αυχεναλγίας), ζάλη-ίλιγγος, αιμωδίες (μουδιάσματα), αδυναμία. Ακόμη, παθήσεις των μυών και των νεύρων, όπως μυοπάθειες και νευροπάθειες, αλλά και της νευρομυϊκής σύναψης (μυασθένεια).
Ακόμη, αντιμετωπίζονται επείγοντα περιστατικά, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, Status epilepticus, νευρολογική εξέταση κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, οξεία σύγχυση, απώλεια αισθήσεων, κώμα, μυασθενική κρίση.
Όσοι και όσες επιθυμούν να εξεταστούν, μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 22853-60501 και 22853-60515, από Δευτέρα ως Κυριακή και ώρες 8:00-14:00.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*