Στο “Άκου τι είπαν” του Φερεντίνου οι… Ναξιώτισσες! (video)

admin
05/03/2015 17:10
 
 
 

Στη δημοφιλή εκπομπή – τηλεπαιχνίδι του ALPHA "Άκου τι είπαν" με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο συμμετείχε μια γυναικεία ομάδα από τη Νάξο, οι "Ναξιώτισσες"!

5 νεαρές μορφωμένες κοπέλες (Ματούλα, Μαρία, Ελευθερία, Ματούλα Γιάννα), κατάφεραν και κέρδισαν την αντίπαλη ομάδα, αποτελούμενη επίσης από κοπέλες που ήταν ηθοποιοί, με το όνομα, "Άλφα Ρέζους Θεϊκό".

 

Τα κορίτσια της Νάξου με πολύ εξυπνάδα, θάρρος και αποφασιστικότητα, κατάφεραν και κέρδισαν τόσο τις αντιπάλους τους με μεγάλη βαθμολογική διαφορά, όσο και στο τελικό στάδιο του τηλεοπτικού παιχνιδιού που ήταν καθοριστικό  για να εξασφαλίσουν το έπαθλο της εκπομπής, χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ! 

Στους τρεις πρώτους γύρους του παιχνιδιού, τα κορίτσια της Νάξου δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, όμως μετά έγινε η απόλυτη ανατροπή και νίκησαν τις "Άλφα Ρέζους Θεϊκό"με πολύ μεγάλη διαφορά!

 

Δείτε την εκπομπή: 

(Visited 110 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.