Άδειασαν οι παραλίες της Νάξου! (video+φώτος)

καταιγίδες και χαλάζι
admin
18/07/2017 23:40
 
 
 

Μακριά από τις παραλίες κράτησε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών τους παραθεριστές της Νάξου.

Αν και το νησί είναι γεμάτο από τουρίστες, η συννεφιά, οι ισχυροί άνεμοι και η πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη, τους κράτησε μακριά από τη θάλασσα και τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

PARALIES SYNNEFIA 2

Οι περισσότεροι από τους παραθεριστές βρήκαν την ευκαιρία, μιας και η θάλασσα δεν τους προσέλκυσε, να κάνουν τις βόλτες τους γνωρίζοντας καλύτερα την πόλη ή να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο και να επισκεφτούν τα πανέμορφα χωριά της Νάξου.

PARALIES SYNNEFIA 3

Ο καιρός στο νησί την Τρίτη ήταν μουντός με συννεφιά και ισχυρούς βόρειους ανέμους. Το γκρι έδωσε τη θέση του στο καλοκαιρινό γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν βροχές αφού οι Κυκλάδες είναι από τα μέρη της Ελλάδας που εξαιρέθηκαν από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

PARALIES SYNNEFIA 7

 

Λίγοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν ακόμα και στις ξακουστές παραλίες του νησιού, Άγιο Προκόπη, Αγία Άννα και Πλάκα που από τη μια μέρα στην άλλη κι εκεί που γινόταν το αδιαχώρητο… άδειασαν.

https://www.youtube.com/watch?v=O23ArzCbu1A&feature=youtu.be 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων της ΕΜΥ την Τετάρτη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

PARALIES SYNNEFIA 20

PARALIES SYNNEFIA 13

PARALIES SYNNEFIA 10

PARALIES SYNNEFIA 17

PARALIES SYNNEFIA 18

PARALIES SYNNEFIA 19

PARALIES SYNNEFIA 21

PARALIES SYNNEFIA 24

PARALIES SYNNEFIA 22

PARALIES SYNNEFIA 23

(Visited 140 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*