Αποκλειστικό: Καρέ-καρέ η μεταγωγή του Αλβανού “serial killer” από Νάξο – Αθήνα (video+φώτος)

admin
09/03/2015 11:57
 
 
 

Με πλήρη μυστικότητα και τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων της Νάξου πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 9 Μαρτίου), η μεταγωγή του Αλβανού "serial killer", στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, o 30χρονος αδίστακτος δολοφόνος της ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη, προερχόμενος από τις φυλακές Ναυπλίου και συνοδευόμενος από τις αστυνομικές αρχές έφτασε στη Νάξο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαρτίου, ενώ στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας και παρουσιάστηκε στον Ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο. 

Ο 30χρονος Έντμοντ Μόντι, ή "Βαγγέλης" όπως είχε συστηθεί στη Νάξο, κρατήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα του νησιού μέχρι τη Δευτέρα το πρωί όπου μετήχθη στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής, για να πάρει στη συνέχεια το δρόμο για τις φυλακές του Ναυπλίου όπου είχε προφυλακιστεί από τη μέρα της σύλληψης του (19 Φεβρουαρίου).  

Ο Αλβανός «serial killer» δεμένος με χειροπέδες και χωρίς να είναι καλυμμένο το πρόσωπο του, οδηγήθηκε από το Α.Τ Νάξου, με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, στο λιμάνι του νησιού στις 09:15 το πρωί, όπου τον επιβίβασαν στο πλοίο και αναχώρησε για την Αθήνα. 

 

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του naxostimes.gr  ο 30χρονος κρατά πλήρως την ψυχραιμία του, ενώ βλέποντας το φακό του naxostimes να τον απαθανατίζει δεν διστάζει να τον κοιτά… 

Το αστυνομικό όχημα με τους τέσσερις άνδρες της αστυνομίας μπήκε μέσα στο πλοίο και σταμάτησε ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ασανσέρ και τον οδήγησε στο χώρο που θα ήταν υπό κράτηση μέσα στο Blue Star. 

Δείτε το video:

 

 

Η δολοφονία της Κατερίνας Ζαζάνη στη Νάξο: Την σκότωσε και μετά τη βασάνισε 

Σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Νάξο στις 18 Οκτωβρίου 2014, ο 30χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε ότι είχε μεταβεί στο νησί για διάφορες εργασίες εποχικού χαρακτήρα, τον απασχόλησε το θύμα, ισχυρίστηκε ότι αντιδικούσαν συχνά λόγω των απαιτήσεων του θύματος σχετικά με την δουλειά του και στις 16 Οκτωβρίου επισκέφτηκε την Κατερίνα Ζαζάνη στην κατοικία της στο Γαλανάδο Νάξου, προκειμένου να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσε.

Μετά από ζωηρό επεισόδιο στην είσοδο της αυλής, στην προσπάθεια της να καλέσει την αστυνομία, την εγκλώβισε, την έπιασε από το λαιμό και την έπνιξε, με περίσφιξη. Στη συνέχεια την μετέφερε στο υπνοδωμάτιο, εκεί την έδεσε με σπάγκο στα χέρια και στα πόδια, έψαξε την κατοικία της και αφαίρεσε 370-380 ευρώ, 200 δολάρια, 2 κινητά τηλέφωνα και μία χρυσή αλυσίδα.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό την 01:00 ώρα της 18 Οκτωβρίου 2014. Μετά την ανθρωποκτονία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Αστυνομίας, επιβιβάστηκε σε πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά και αμέσως μετά την ίδια μέρα αναχώρησε για τον τόπο καταγωγής του -την Αλβανία- με λεωφορείο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2014 και αυτομάτως κινήθηκε στις περιοχές εκείνες που γνώριζε καλά, δηλαδή στους γεωγραφικούς τόπους που είχε δραστηριοποιηθεί: Πάτρα, Λιβανάτες. 

Περισσότερα για τη δράση και τη σύλληψη του Έντμοντ Μόντι: ΕΔΩ
 
 
(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*