Σφαγεία, ΚΕΓΕ και φράγμα στο επίκεντρο της συνάντησης Αποστόλου – Μαργαρίτη στη Νάξο (video)

APOSTOLOU DHMOS 4
admin
23/08/2017 10:36
 
 
 

Συνάντηση με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησε ο Υπουργός Αγροτικης Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Βαγγέλη Αποστόλου στη Νάξο την Τρίτη 22 Αυγούστου.

APOSTOLOU DHMOS 5

Στη συνάντηση , που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συμμετείχαν οι βουλευτές Νίκος Μανιός και Αντώνης Συρίγος, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Νίκος Βαθρακοκοίλης και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Μιχάλης Μαρούλης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν πρωταρχικά τη δημιουργία του ΚΕΓΕ στο Σαγκρί και το έργο του φράγματος του Τσικαλαριού αλλά και τον εκσυγχρονισμό των δημοτικών σφαγείων.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης χαρακτήρισε τη Νάξο “μικρογραφία της Ελλάδας” που αν μπορέσει να “παντρέψει” σωστά τουρισμό και πρωτογενή τομέα θα γίνει σημείο αναφοράς για ολόκληρο το Αιγαίο.

Ο κ. Μαργαρίτης εξερχόμενος από τη συνάντηση δήλωσε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του Υπουργού για το νησί. “Είναι ευχάριστο το γεγονός να είναι δίπλα στην αυτοδιοίκηση οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Συζητήσαμε τα προβλήματα και θέσαμε στον κ. Αποστόλου τα αιτήματα μας όπως τον εκσυγχρονισμό των σφαγείων και το ΚΕΓΕ” σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι “σε ένα ορίζοντα χρόνου θα υπάρξει η διαδικασία υλοποίησης του ΚΕΓΕ”, ενώ αναφερόμενος στο έργο του φράγματος του Τσικαλαριού τόνισε ότι “πάνω στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την ολοκλήρωση του έργου” θα δείξει ανάλογο ενδιαφέρον και για τα παράπλευρα έργα (δίκτυα κ.λπ.).

https://www.youtube.com/watch?v=tl_xx9tkyzQ

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*