“Φίλος της ΕΑΣ Νάξου” ο Βαγγέλης Αποστόλου

eas apostolou
admin
24/08/2017 22:23
 
 
 

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου στη Νάξο και τη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συναταιρισμών, εξέδωσε η ΕΑΣ. “Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα” αναφέρει η Ένωση και ο πρόεδρος της Δημήτρης Καπούνης χαρακτηριζει τον κ. Αποστόλου “φίλο της ΕΑΣ Νάξου”.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους αγρότες του νησιού και το Συνεταιρισμό, όπως η ανάγκη δημιουργίας δικτύων μεταφοράς νερού από το φράγμα Τσικαλαριού προς την πεδινή Νάξο, η επιδότηση μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων που ταξιδεύουν προς Πειραιά, η αύξηση των ελέγχων των αρμόδιων υπηρεσιών για τα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ , καθώς και η απλούστευση των διαδικασιών για τις άδειες σταυλικής εγκατάστασης. Κατά τη συνάντηση ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο νομικό πλαίσιο που διέπει τις συνεταιριστικές οργανώσεις, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για το θέμα της μονάδας βιοαερίου που προτίθεται να δημιουργήσει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Ο Υπουργός άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα της ΕΑΣ, εξέφρασε τις απόψεις του, πάνω σε αυτά και διαβεβαίωσε το διοικητικό συμβούλιο ότι θα είναι δίπλα στην Οργάνωση και θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του για την επίλυση τους” σημειώνει η διοίκηση της ΕΑΣ που ευχαριστεί “πραγματικά” τον κ. Αποστόλου τόσο για τη συνάντηση τους, όσο και “για τις προσπάθειες που εδώ και χρόνια καταβάλλει για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το Ναξιώτη παραγωγό”.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρόντες ήταν και οι βουλευτές Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.

https://www.youtube.com/watch?v=QG5iKpPZBKs 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*