Με γρήγορους ρυθμούς οι ενέργειες για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Κόρωνο (video)

pyrkagia 8
admin
09/10/2017 20:25
 
 
 

Με γρήγορες διαδικασίες θα προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα στην Κόρωνο, αφού ήδη έχει υπάρξει συνεννόηση μεταξύ δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και περιφέρειας προκειμένου να συντονιστούν οι εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, την Παρασκευή επισκέφτηκε την Κόρωνο ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Θανάσης Δρόσος όπου έκανε αυτοψία στην περιοχή που επλήγη από την πυρκαγιά και την Κυριακή συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με την παρουσία του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη, και του προϊσταμένου της Τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας στη Νάξο Θανάση Γρυλλάκη.

Όπως είπε ο Μανόλης Μαργαρίτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα το μεσημέρι, απαντώντας σε ερώτημα του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Νίκου Χουζούρη, όλες οι ενέργειες για τα αντιπλημμυρικά έργα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αυτό που αποφασίστηκε είναι η περιφέρεια να αναλάβει να κάνει μια περίφραξη σε όλο το δρόμο πάνω από την Κόρωνο μέχρι το Μανδηλαρά και ο δήμος αναλαμβάνει αν καθαρίσει τα ρέματα και να χτιστούν όπου μπορεί να γίνει αυτό, μικρά φράγματα ανάσχεσης του νερού μέσα στο ρέμα. Όπως ανέφερε, ήδη έχει δοθεί εντολή στον κ. Γιώργο Καλαβρό, να ξεκινήσει τη μελέτη και να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες.

{youtube}uF6kXmGVD7M{/youtube}

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*