Ναξιώτης φωτογράφος σάρωσε τα βραβεία φωτογραφίας στο “Wed Award”

above photogra 4694 1507835605 preview
admin
22/10/2017 16:32
 
 
 

Με τρία διαδοχικά βραβεία καλύτερης φωτογραφίας γάμου βραβεύτηκε ο Ναξιώτης φωτογράφος Γιώργος Σφυρόερας στο διεθνή διαγωνισμό “Wed Award”.

Πρόκειται για το διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας γάμου (International Wedding Photography Awards), στον οποίο λαμβάνουν μέρος φωτογράφοι από την κάθε γωνιά του πλανήτη αποστέλλοντας 1-3 φωτογραφίες τους.
Ο Γιώργος Σφυρόερας “τόλμησε” να λάβει μέρος στο διαγωνισμό και τελικά δικαιώθηκε, αφού για δύο συνεχόμενες φορές οι φωτογραφίες του φιγουράρισαν ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου.

 above photogra preview

“Όταν έμαθα για το διαγωνισμό, εντυπωσιάστηκα και αποφάσισα τη συμμετοχή μου σε αυτόν. Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα οι φωτογραφίες μου να αναμετρηθούν με φωτογραφίες παγκοσμίως καταξιωμένων φωτογράφων” σημειώνει στο naxostimes.gr ο Γιώργος Σφυρόερας.

wed award

Οι φωτογραφίες που συμμετέχουν στο “Wed Award” θα πρέπει να είναι αληθινές (χωρίς επεξεργασία με πρόσθετα εφέ) και υψηλών προδιαγραφών. Κρίνονται για την τεχνική τους κατάρτιση και την καλλιτεχνική τους προσέγγιση. Με το πώς ένας φωτογράφος γάμου χρησιμοποιεί το φωτισμό και τη φαντασία του για τη στιγμή της αποτύπωσης και το πώς συνδυάζει όλα τα παραπάνω για να έχει ένα άρτιο καλλιτεχνικά και τεχνικά αποτέλεσμα.

GEORGE SFIROERAS preview

“Χάρηκα ιδιαίτερα τη στιγμή που έμαθα ότι οι φωτογραφίες μου βραβεύτηκαν, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα ζευγάρια, τους “πρωταγωνιστές” των φωτογραφιών μου, που με εμπιστεύτηκαν στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους” λέει ο Γιώργος, περιγράφοντας τα συναισθήματα του την ώρα που ειδοποιήθηκε ότι οι φωτογραφίες του βραβεύτηκαν.

 above photogra 8833 1507845281 preview

Η Μαρία, η νύφη που απεικονίζεται στις δυο από τις τρεις βραβευμένες φωτογραφίες δηλώνει ενθουσιασμένη στο naxostimes και υπογραμμίζει ότι …δεν περίμενε το βραβείο για να δικαιωθεί για την επιλογή του φωτογράφου στο γάμου της. Προσθέτει ακόμα ότι οι Ναξιώτες διακρίνονται παγκοσμίως σε πολλούς τομείς, γιατί όχι και στη φωτογραφία. “Η Νάξος έχει την ικανότητα να είναι πάντα μεταξύ των κορυφαίων και μια ακόμα απόδειξη είναι η βράβευση των φωτογραφιών του Γιώργου” σημειώνει.

“Τα βραβεία αυτά τα αφιερώνω στον Κωνσταντίνο και την Αγάθη, το Γιάννη και τη Μαρία, τα ζευγάρια που με εμπιστεύτηκαν για το γάμο τους. Επίσης τα αφιερώνω σε όλους τους συνεργάτες μου στο ABOVE για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια τους” λέει ο Γιώργος Σφυρόερας.

(Visited 284 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*